Ple de victòries pels equips catalans de bàsquet a Europa

La primera jornada europea dels equips catalans del mes de novembre ha deixat grans sensacions a cadascuna de les aficions. L’UNI Girona ha guanyat al Schio italià per sumar la segona victòria de la màxima competició europea i posicionar-se terceres a la graella de la classificació. Per altra banda, el Joventut de Badalona de Carles Duran ha superat fora de casa a l’SC Prometey per una diferència de cinc punts a l’Olímpic de Badalona. Finalment, el Barça també ha guanyat el seu duel de l’Eurolliga al Palau contra el Fenerbahce.

UNI Girona-Schio (83-63)

L’UNI Girona s’ha imposat amb autoritat al Schio. Les gironines han guanyat tots els quarts del partit fent un molt bon joc ofensiu i marxant al descans amb una diferència de 15 punts que ha marcat la diferència per la segona part. Amb aquesta nova victòria, l’UNI Girona es posiciona tercer a la graella de la classificació del grup B de l’Eurolliga femenina amb dos partits guanyats de dos jugats. Les catalanes estan empatades a punts amb Avenida i Sopron, actual líder del grup.

Joventut de Badalona-SC Prometey (82-77)

El Joventut de Badalona ha seguit les passes de l’UNI Girona i també ha guanyat el seu partit a l’Olímpic contra el SC Prometey. Els catalans han fet un bon inici de partit, però han arribat empatats al descans. No obstant això, una mala defensa de l’equip ucraïnès al tercer quart ha provocat que els de Carles Duran es distanciessin per 17 punts, una diferència que semblava gairebé impossible de remuntar. Tot i això, els visitants han sortit decidits a donar-ho tot en els darrers deu minuts del partit i han escurçat el resultat fins als 5 punts. Amb aquesta victòria el Joventut acaba la jornada segon de grup.

Henry Ellenson durant el partit de l'Eurocup | Joventut de Badalona
Henry Ellenson durant el partit de l’Eurocup | Joventut de Badalona

Barça-Fenerbahce (81-80)

El partit més disputat de la jornada ha estat el que s’ha vist al Palau aquest divendres. Els de Sarunas Jasikevicius s’han imposat a un Fenerbahce que és líder i que, fins a la sisena jornada, no ha conegut la derrota. Els blaugranes han fet un bon inici de partit i han manat al marcador cadascun dels tres primers quarts. No obstant això, un rampell dels turcs al darrer quart ha apretat el partit més del compte. Els visitants han anotat fins a 31 punts en els darrers deu minuts, però no ha estat suficient per remuntar el partit. Amb la darrera victòria, el Barça es posa cinquè a la classificació europea amb quatre partits guanyats i dos perduts.

Jugadors del Girona celebren el gol de David López contra l'Athletic Club | Girona FC
El millor Girona del curs passa per sobre de l’Athletic de Valverde (2-1)
Notícia: El millor Girona del curs passa per sobre de l’Athletic de Valverde (2-1)