Món Esport
Font: “Laporta és el passat, nosaltres som el futur”
  • CA

Víctor Font ha atès els mitjans de comunicació en una roda de premsa per actualitzar la situació de la seva candidatura per a les eleccions a la presidència del Barça del pròxim 7 de març. Font ha tornat a insistir en la importància de tenir “projecte” per tal de reflotar el club i, en aquest sentit ha fet diversos atacs al candidat Joan Laporta: “Els socis no poden votar basant-se en una percepció d’un sextet de fa 12 anys”. Ha reivindicat el seu treball des de fa set anys en la seva candidatura i, malgrat que ha reconegut els èxits de Laporta, ha matisat la seva temporalitat: “Ell és el passat, nosaltres som el futur”.

Un altre dels punts en els quals ha xocat amb l’expresident del Barça és en el tema dels debats electorals. “És una falta de respecte als socis i als altres candidats que Laporta no hagi assistit a l’únic debat electoral organitzat per la televisió del club”, ha assegurat. Ha lamentat no poder comptar amb la presència de l’advocat barceloní i ha afirmat que això és “inadmissible i incomprensible”. Ha repetit que creu que la intenció de Laporta és que els socis el votin seguint “percepcions” i ha criticat que vulgui guanyar les eleccions “amb pancartes, lones i carisma” i no amb “projecte”.

Font també ha utilitzat la roda de premsa per presentar els resultats d’una sèrie d’enquestes que s’han fet des de la seva candidatura. Els resultats indiquen, segons ell mateix ha explicat, que “més de 35.000 socis no tenen decidit el seu vot” i, per tant, els indecisos, diu, “seran la clau de la victòria”. En aquest sentit, assegura sentir-se preparat per poder-los convèncer mitjançant l’explicació del seu projecte, perquè, diu, “el 90% dels socis consideren que és més important que el candidat”. A més a més, ha afirmat que, segons dades de la mateixa enquesta, “els socis han entès perfectament la postura de Xavi respecte a la nostra candidatura”.

Pel que fa a les estratègies d’altres candidats a l’hora de convèncer els socis indecisos que la seva candidatura és la millor, Font ha criticat amb molta contundència les especulacions que s’hagin pogut fer respecte a possibles fitxatges: “És irresponsable que hi hagi candidats que especulin al voltant d’Mbappé o Haaland, perquè si fa pocs dies no teníem diners per fitxar Eric García, no els tindrem per incorporar aquests futbolistes. No fem electoralisme, no fem volar coloms, en el pròxim mercat no podrem fer cap fitxatge important. No enganyem la gent”.

Respecte a la plantilla de l’any vinent, el candidat de Granollers sí que ha reconegut que s’hauran de fer fitxatges, però “no podran ser jugadors de 100 o 200 milions d’euros”. Ha assegurat que “Messi serà a la plantilla la temporada vinent” i, per poder-lo envoltar de l’entorn adequat, ha parlat de jugadors de la Masia o fitxatges estratègics com Pedri o el cas de Koundé al Sevilla. Finalment, Font també ha animat a participar tots els socis i ha reivindicat que vol que siguin “les eleccions amb més participació de tota la història del Barça”.



Més notícies
Xavi, donant instruccions durant un partit | EFE
Xavi dona més detalls sobre la possibilitat d’entrenar el Barça
Notícia: Xavi dona més detalls sobre la possibilitat d’entrenar el Barça
Comparteix
"Tant de bo acabi passant, tothom m'hi veu", ha dit
Joan Vilà, exdirector de l'Àrea de Metodologia del Barça | Jordi Garcia
Joan Vilà: “Els millors moments del Barça han arribat quan hi havia una majoria de jugadors de la Masia”
Notícia: Joan Vilà: “Els millors moments del Barça han arribat quan hi havia una majoria de jugadors de la Masia”
Comparteix
El Món entrevista l'exdirector de l'Àrea de Metodologia del club, que forma part de la candidatura de Víctor Font
Víctor Font, precandidat a les eleccions del Barça | Europa Press
Font esclata contra Laporta: “Jo vaig ajudar a fer fora Bartomeu mentre ell era a una hamaca a l’estiu”
Notícia: Font esclata contra Laporta: “Jo vaig ajudar a fer fora Bartomeu mentre ell era a una hamaca a l’estiu”
Comparteix
El candidat de Granollers ha estat molt contundent amb l'advocat barceloní
Joan Laporta i Víctor Font, candidats a les eleccions del Barça | El Món
Laporta i Font reaccionen a les paraules de Jordi Cruyff respecte al vot del seu pare
Notícia: Laporta i Font reaccionen a les paraules de Jordi Cruyff respecte al vot del seu pare
Comparteix
El candidat de 'Sí al futur' ha assegurat que "s'hauria vist amb forces per fer-lo canviar d'opinió"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa