Món Esport
Laporta i Font reaccionen a les paraules de Jordi Cruyff respecte al vot del seu pare
  • CA

Un dels moments àlgids de la precampanya electoral a la presidència del Barça s’ha esdevingut durant els darrers dies, quan Jordi Cryuff, fill de Johan Cruyff, ha assegurat que el seu pare votaria Joan Laporta. L’actual entrenador del Shenzhen xinès seria, teòricament, una de les peces clau de Víctor Font si el de Granollers guanyés les eleccions, malgrat que el mateix Jordi Cruyff se n’ha desmarcat.

Encara que el fill de Johan Cruyff no s’hagi posicionat a favor de cap candidat de forma oficial, les seves paraules s’han llegit com una mostra de suport de la família Cruyff cap a Joan Laporta. Durant la presentació del seu projecte d’Espai Barça, l’advocat barceloní ha agraït les seves declaracions: “Estic molt orgullós i agraït per les seves paraules. Em va emocionar. És un honor i un orgull”. No obstant això, el mateix Laporta va descartar que formés part del seu projecte: “És evident que ara té contracte en vigor”.

Per la seva banda, Víctor Font ha assegurat que continua confiant en Jordi Cruyff per al seu projecte. “Seguim fidels al nostre organigrama. Tenim uns noms que són actius blaugrana i poden ajudar-nos a resoldre la situació actual”, ha explicat, fent referència al fill de Johan Cruyff. Respecte a les paraules sobre el seu pare, Font no hi acaba d’estar d’acord: “Sé que el Johan era amic de Laporta i era molt fidel a les seves amistats, però jo m’hauria vist amb forces per fer-lo canviar d’opinió”.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa