Font esclata contra Laporta: “Jo vaig ajudar a fer fora Bartomeu mentre ell era a una hamaca a l’estiu”

El candidat de Granollers ha estat molt contundent amb l'advocat barceloní

Les eleccions del Barça es comencen a apropar i l’ambient es comença a carregar. Després d’un gran embolic a les xarxes socials per una enquesta electoral en la qual Laporta i Freixa van ser acusats d’utilitzar bots al seu favor, Víctor Font ha fet unes declaracions molt contundents a Teve.cat en les quals ha carregat amb molta duresa contra l’advocat barceloní.

“Nosaltres som els únics que des de l’agost estem treballant perquè hi hagi un nou govern al club. Mentre el candidat Laporta era a una hamaca a l’estiu, nosaltres estàvem treballant amb grups d’opinió, intentant ajudar, perquè el president Bartomeu i la seva junta directiva sortissin”, ha assegurat.

Cal recordar que aquestes declaracions arriben en un moment delicat per a Font. El candidat a la presidència del Barça ha vist com Jordi Cruyff, qui està inclòs en el seu projecte si guanya les eleccions, ha posicionat el seu pare a favor de Laporta: “Estic segur que el votaria”.

Més informació

Comentaris

    Però que dius Febrer 10, 2021 11:13 pm
    Aquest font és un bocamoll, no t'has preguntat abans, que potser tot el que estaves fent, ho tan malament com el bartomeu. El Laporta, va ser president del Barça, durant 7 anys, tu de moment no ets ningú. Per cert si tu ets un bocamoll, el l'estan no és queda curt Per cert victor, tranquil·litzat, que se't veu molt nerviós

Nou comentari