Acusen Toni Freixa de manipular una enquesta electoral a les xarxes

Diuen que ha utilitzat 'bots' per guanyar-la

Una enquesta sobre les eleccions a la presidència del Barça realitzada al compte de Twitter d’Esport 3 ha aixecat molta polseguera. Després d’un programa especial amb Víctor Font, Toni Freixa i Joan Laporta i amb la senzilla pregunta de “Quin candidat us ha agradat més?”, el segon ha guanyat més del 50% del total de 82.092 vots que hi ha hagut.

Els usuaris de Twitter s’han estranyat de l’ampli avantatge assolit per Freixa, ja que és el candidat que rebria menys suport, segons les enquestes electorals que s’han fet. A més a més, hi ha qui s’ha adonat que, en un inici, Joan Laporta dominava amb més d’un 80% dels vots i a partir d’un cert punt, l’exdirectiu de la junta de Josep Maria Bartomeu ha començat a créixer sorprenentment.

Quan el termini de l’enquesta ha finalitzat i s’ha corroborat que Freixa era el guanyador amb més de 40.000 vots, han estat molts els qui l’han acusat d’haver “manipulat” els resultats utilitzant robots (o bots) que hagin participat en massa. El candidat s’ha limitat a mostrar-se orgullós dels resultats i no ha entrat en la polèmica.

Més informació

Nou comentari