Toni Freixa entrega 2.822 butlletes de suport

A falta de la validació de les signatures, serà candidat en unes eleccions del Barça per segona vegada

Toni Freixa es podrà presentar a les eleccions del Barça per segona vegada. El líder de Fidels al Barça ha presentat a les oficines del club blaugrana 2.822 signatures de suport al seu projecte i, a falta de la validació de les butlletes, serà un dels candidats als comicis previstos per al 24 de gener, encara que ara per ara no es pot descartar la possibilitat que s’acabin ajornant.

“És un èxit dels socis més fidels al Barça, que, amb el seu suport, han volgut com a finalista algú que garanteix la independència del club respecte a qualsevol interès polític, mediàtic i empresarial. Som la candidatura de la ‘gent’ capaç de valorar el que ara més necessita l’entitat: coneixement, experiència i seny. A tots ells, moltes gràcies”, ha declarat Freixa.

A més, l’encara precandidat ha advertit “actuacions sospitoses” entre els altres participants de la cursa electoral i ha criticat Benedito per no “actuar amb la responsabilitat que exigeix lliurar les signatures al club perquè aquest és el mandat que se’ns ha donat, amb independència de si són suficients o no per convertir-nos en candidats”.

Més informació

Nou comentari