Font recull 4.713 firmes i serà candidat a les eleccions del Barça

El líder de ‘Sí al futur’ es mostra “agraït” amb els socis i sòcies “per l’escalf i les múltiples mostres d’afecte que ens heu mostrat”

Víctor Font ha anunciat que ha obtingut 4.713 signatures i, per tant, es convertirà en candidat a les eleccions del Barça si no hi ha cap sorpresa majúscula en la validació de les butlletes. El líder de Sí al futur, d’aquesta forma, aspirarà a la presidència per primera vegada. Aquest dilluns, a les vuit del vespre, ha presentat les firmes a l’Auditori 1899 del Camp Nou i ha deixat molt clar que “no faré pactes electorals”. “Som l’alternativa a Laporta. Qui vulgui sumar serà benvingut”, ha expressat amb contundència.

“Agraeixo a totes aquelles persones que durant aquests dies han vingut a la seu o han anat un dels més de 200 punts de recollida que teníem per fer-nos confiança i donar-nos el seu suport amb la seva signatura. Gràcies a tots els socis i sòcies per l’escalf i les múltiples mostres d’afecte que ens heu mostrat”, ha declarat Font, que també ha tingut paraules d’agraïment per a totes aquelles persones voluntàries i col·laboradores que l’han ajudat.

Després de retirar-se de les eleccions del 2015 a última hora, Font va ser el primer a destapar que tenia la intenció de recollir el relleu de Bartomeu el 2021. Ho va fer, concretament, l’any 2018. L’empresari català, cofundador i CEO de Delta Partners Group i un dels accionistes que va participar en el llançament del diari Araja fa molts de temps que treballa per presidir el Barça. L’any 2019 va promoure la implantació del vot electrònic al Barça, però l’Assemblea de Socis Compromissaris no ho va aprovar. Darrerament ha anat presentant als socis culers d’arreu de Catalunya la seva proposta.

Lidera Sí al Futur, un projecte que es defineix com a “transformador” del Barça.

Més informació

Nou comentari