Món Esport
Rousaud supera el tall i continua aspirant a la presidència del Barça
  • CA
agraph -->

Emili Rousaud ha presentat 2.510 signatures a l’Auditori 1899 i, per tant, ha superat el tall de 2.257 avals que calen per convertir-se formalment en candidat a les eleccions del Barça. Ho ha fet, no obstant això, amb un marge molt reduït tenint en compte que s’acostumen a invalidar al voltant del 10% dels suports. En el seu cas, caldrà estar molt pendents del període de comprovació de butlletes que es durà a terme a les oficines culers des d’aquest dimarts fins al dijous.

El cas de Rousaud és molt peculiar. A principis del 2020, va passar de directiu a vicepresident institucional de Bartomeu, un moviment que es va interpretar en clau electoral, ja que havia de ser el candidat continuista de l’actual junta. Quan va esclatar el Barçagate, no obstant això, el llavors president blaugrana va convidar-lo, a ell i a cinc membres més de la junta, a dimitir per desavinences a l’hora de gestionar la crisi en qüestió. Aquells fets, que van succeir en el moment més crític de la pandèmia del coronavirus, no van modificar la seva voluntat de dirigir el club blaugrana.

Acompanyat de Josep Maria Minguella, Rousaud ha aconseguit recollit 2.501 suports. Ara, però, caldrà veure si la gran majoria d’aquests són vàlids. Tenint en compte el percentatge habituals de firmes rebutjades, el més probable és que si l’empresari acaba superant el tall, ho faci per molt poc.

Obre la porta a incorporar algun precandidat al seu projecte

Després d’entregar les signatures, Rousaud ha pronunciat una declaració que no ha passat gens desapercebuda. “Estem oberts a pactes i contemplo fins i tot la possibilitat d’incorporar algun precandidat que s’hagi quedat fora”, ha apuntat. Segons ha pogut saber El Món, l’exdirectiu de Bartomeu té bona sintonia amb Agustí Benedito, un dels aspirants a la presidència que aquest dilluns ha abandonat la cursa. Caldrà veure si en les pròximes hores hi ha novetats en aquest sentit.



Més notícies
Jordi Farré, precandidat a les eleccions del Barça | Jordi Borràs
Cinc participants abandonen la cursa electoral del Barça
Notícia: Cinc participants abandonen la cursa electoral del Barça
Comparteix
Agustí Benedito, Jordi Farré, Xavi Vilajoana, Lluís Fernández Alà i Pere Riera no aconsegueixen superar el tall de 2.257 avals
Toni Freixa recull 2.821 signatures | Fidels al Barça
Toni Freixa entrega 2.822 butlletes de suport
Notícia: Toni Freixa entrega 2.822 butlletes de suport
Comparteix
A falta de la validació de les signatures, serà candidat en unes eleccions del Barça per segona vegada
Víctor Font, aspirant a la presidència del Barça | Jordi Borràs
Font recull 4.713 firmes i serà candidat a les eleccions del Barça
Notícia: Font recull 4.713 firmes i serà candidat a les eleccions del Barça
Comparteix
El líder de ‘Sí al futur’ es mostra “agraït” amb els socis i sòcies “per l’escalf i les múltiples mostres d’afecte que ens heu mostrat”
Joan Laporta, president del Barça | Jordi Borràs
Laporta ensenya múscul i presenta 10.272 signatures
Notícia: Laporta ensenya múscul i presenta 10.272 signatures
Comparteix
Demostració de força de l'expresident, que supera amb molta comoditat el tall d'avals necessaris per convertir-se en candidat a les eleccions del 24 de gener

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa