Món Esport
Lewandowski pressiona el Bayern per fitxar pel Barça aquest estiu

Robert Lewandowski està pressionant el Bayern de Munic perquè el club alemany el deixi sortir l’estiu vinent. Per una banda, el davanter voldria canviar d’aires, després d’haver disputat dotze temporades a Alemanya, i buscar nous desafiaments. I per una altra, estaria molest amb el seu actual equip. Tenint en compte això, que el Futbol Club Barcelona desitja fitxar-lo el proper mercat de fitxatges i que el jugador acaba contracte l’any que ve, l’operació és més factible que mai.

El canvi d’aires que desitja fer Lewandowski

En primer lloc, com s’ha esmentat, el jugador ha disputat ja dotze cursos al campionat alemany i desitjaria nous desafiaments. Quatre han estat al Borussia Dortmund, i vuit al Bayern. En el primer equip es va donar a conèixer, gràcies a exhibicions com aquella nit en la qual va marcar quatre gols al Reial Madrid de José Mourinho, que van contribuir que els grocs-i-negres acabessin assolint un gran subcampionat a la Champions. I amb el segon, el Bayern, ho ha guanyat tot i n’és un dels màxims golejadors.

L’enfadament de Lewandowski amb el Bayern

Després hi ha la qüestió que està molest amb el Bayern. Segons apunta el diari alemany Bild, això és així perquè l’entitat bavaresa hauria intentat fins al final incorporar Erling Haaland a la seva plantilla. I això no hauria agradat gens a Lewandowski, tenint en compte que tots dos futbolistes comparteixen la mateixa posició. S’ha sentit, doncs, menyspreat.

El desig de Lewandowski de fitxar pel Barça

Per tant, tenint en compte que l’agent del jugador, Pini Zahavi, va comunicar, en una reunió, al secretari de futbol del Barça, Mateu Alemany, el desig del polonès d’aterrar al Camp Nou, ara només falta convèncer els sis cops campions d’Europa perquè cedeixin i acceptin un traspàs aquest estiu. Tal com va explicar Món Esport, aquests, a hores d’ara, no només pretenen retenir-lo, sinó també renovar-lo.

De fet, en declaracions al portal BR, el president d’honor del Bayern, Uli Hoeness, va reivindicar que “assumeixo al cent per cent que Lewandowski jugarà al Bayern la temporada que ve”, tot recordant que “té un contracte, és així de simple”. Però també cal tenir en compte que l’estatus de Lewandowski és el d’un dels millors jugadors de la història del club bavarès, i això segur que pesa en les negociacions i en el respecte que li tenen.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle
Notícia: El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle
Comparteix
Si el Bayern de Munic el deixa marxar, el club blaugrana l'incorporarà el pròxim estiu
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski
Notícia: El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski
Comparteix
El davanter centre polonès sona amb força com a possible fitxatge del Barça
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Notícia: El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Comparteix
L'operació, liderada pel secretari de futbol blaugrana, Mateu Alemany, pren molta força
Jordi Cruyff i Joan Laporta, durant un acte | Europa Press
El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Notícia: El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Comparteix
Jordi Cruyff, futur secretari tècnic del club, ha donat pistes sobre el pròxim mercat de fitxatges

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa