Món Esport
El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski

El Bayern de Munic s’ha pronunciat sobre el futur del seu davanter centre, Robert Lewandowski. Ho ha fet a través del president d’honor de l’entitat, Uli Hoeness. Aquest ha tancat la porta al polonès, i per tant ha negat que sigui possible l’operació amb el Futbol Club Barcelona (club amb el qual s’havia vinculat), agafant-se a la vigència del contracte del jugador.

El Bayern instal·la una dosi de pessimisme al Barça en la matèria de Lewandowski

En declaracions al portal BR, Hoeness ha reivindicat que “assumeixo al cent per cent que Lewandowski jugarà al Bayern la temporada que ve”, tot recordant que “té un contracte, és així de simple”. I efectivament, té contracte. En té fins al 2023, l’any que ve, i per tant l’entitat alemanya no té cap obligació de vendre’l. Òbviament, si passés això i el Pilota de Plata decidís no renovar, d’aquí dos estius ja seria lliure de negociar amb l’equip que desitgés, i els sis cops campions d’Europa no rebrien diners a canvi d’un hipotètic traspàs. Partida d’escacs a la vista, doncs.

Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press

Les darreres setmanes s’ha parlat amb molta força sobre el possible traspàs d’enguany del jugador al Barça. De fet, Joan Laporta, el president, ha reconegut l’alta probabilitat del mateix. I Jordi Cruyff, responsable de l’scouting internacional del club, en un acte, ha recalcat que, si bé “té contracte amb el Bayern de Munic” i “és millor no encarir els futbolistes”, “somiar és gratis”.

Per a més inri, la mateixa entitat catalana s’ha reunit recentment amb el representant del davanter, Pini Zahavi. Ho va fer el secretari de futbol, Mateu Alemany, en un sopar a la ciutat. Ho va avançar el periodista Gerard Romero, tot informant que la trobada va anar bé, i que el Barça s’ha plantejat oferir-ne entre 30 i 35 milions segons les mateixes informacions.

Lewandowski, un dels millors davanters centre de l’època

Si el Barça aconseguís fer aquest fitxatge, estaria contractant un dels millors davanters centre del moment. De fet, ja es pot considerar que va ser un dels millors nous de la passada dècada, juntament amb l’exblaugrana Luis Suárez, el madridista Karim Benzema i, si se’l considera com a davanter centre, Cristiano Ronaldo.

El possible futur nou del Barça, Lewandowski, va meravellar el continent europeu amb actuacions de prestigi en el Borussia Dortmund alemany: amb xifres golejadores bestials, i amb nits per al record com aquella anada de semifinals de la Champions en la qual va marcar quatre gols al Reial Madrid de José Mourinho. Això va despertar, com no podria ser d’una altra forma, l’interès del Bayern de Munic. Entre el 2014 i l’actualitat, el polonès ha jugat 372 partits amb la samarreta muniquesa, i n’ha marcat 343. Amb 33 anys, aspira a continuar fent història a Catalunya.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Notícia: El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Comparteix
L'operació, liderada pel secretari de futbol blaugrana, Mateu Alemany, pren molta força
Jordi Cruyff i Joan Laporta, durant un acte | Europa Press
El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Notícia: El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Comparteix
Jordi Cruyff, futur secretari tècnic del club, ha donat pistes sobre el pròxim mercat de fitxatges
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski
Notícia: Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski
Comparteix
El president del Barça ha obert la porta completament al fitxatge del davanter polonès: "Té possibilitats"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa