Món Esport
El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle

El Barça ja no s’amaga: Robert Lewandowski és el gran objectiu de cara al mercat de fitxatges d’estiu. En un primer moment aquesta opció va aparèixer com un bolet, com una simple alternativa a Erling Haaland, qui, per cert, ja ha tancat el seu acord amb el Manchester City, però amb el pas del temps ha anat prenent molta força fins al punt de convertir-se en una operació molt probable. La incorporació d’un davanter centre golejador és una de les prioritats del club blaugrana i, malgrat que s’ha avançat part d’aquesta feina amb l’arribada de Pierre-Emerick Aubameyang, l’objectiu és trobar un jugador que realment marqui les diferències.

Robert Lewandowski, una oportunitat de mercat per al Barça

En aquest sentit, Lewandowski és una opció perfecta. La seva edat el converteix en una oportunitat de mercat, ja que el pròxim contracte que signi serà l’últim, probablement, al futbol d’elit, així que les seves pretensions econòmiques no poden ser molt elevades. D’altra banda, el seu vincle amb el Bayern de Munic finalitza l’estiu de 2023, així que el preu del seu traspàs no pot ser gaire elevat, ja que l’alternativa per al club bavarès és deixar-lo escapar gratuïtament. Tot i que ja té trenta-tres anys, Lewandowski continua sent un dels millors ariets del món i aquesta temporada està sent el màxim golejador europeu amb molta diferència respecte al segon.

El Bayern de Munic tindrà l’última paraula

Ara bé, justament aquest és el gran obstacle que ha d’afrontar el Barça. De moment, el Bayern està treballant en la seva renovació i, malgrat que segons apunten totes les fonts que han tingut accés a l’entorn de Lewandowski, ell vol marxar, l’equip alemany no renuncia a la figura de qui ha estat la seva estrella de l’última dècada. Així doncs, si el jugador no aconsegueix convèncer el seu club, continuarà una temporada més retingut a Munic i haurà d’esperar un any més per buscar un nou equip.

Cal tenir en compte que per part de Lewandowski s’està pressionant moltíssim al Bayern perquè el deixin marxar. El seu agent, l’israelià Pini Zahavi, s’ha reunit amb el club bavarès per anunciar la decisió del jugador, mentre que també s’ha trobat amb el Barça per tancar els detalls del seu fitxatge. De fet, ja existiria un acord entre totes dues parts, així que l’únic obstacle és el Bayern, que, d’altra banda, en algunes ocasions ja ha retingut futbolistes en contra de la seva voluntat, com David Alaba, així que no seria tan estrany que s’utilitzés aquesta estratègia amb Lewandowski, tot i els èxits que ha donat a l’equip alemany.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski
Notícia: El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski
Comparteix
El davanter centre polonès sona amb força com a possible fitxatge del Barça
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Notícia: El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Comparteix
L'operació, liderada pel secretari de futbol blaugrana, Mateu Alemany, pren molta força
Jordi Cruyff i Joan Laporta, durant un acte | Europa Press
El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Notícia: El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong
Comparteix
Jordi Cruyff, futur secretari tècnic del club, ha donat pistes sobre el pròxim mercat de fitxatges
Robert Lewandowski, davanter del Bayern de Munic | Europa Press
El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar
Notícia: El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar
Comparteix
L'agent del davanter polonès demanarà la seva sortida al Bayern de forma formal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa