Món Esport
Canvi radical en la postura del Bayern respecte a Lewandowski

El Bayern de Munic hauria obert la porta a la possibilitat de deixar marxa la seva estrella polonesa, Robert Lewandowski, segons avança el prestigiós diari alemany Bild. El davanter, màxim golejador de tot el futbol europeu, ja fa temps que ha demanat al seu club que el deixi marxar, ja que la seva intenció és canviar d’aires i no complir l’últim any de contracte que li resta. Fins ara, el Bayern s’havia mostrat totalment contrari a aquesta opció, però això hauria canviat durant les darreres hores si es confirma aquesta informació del diari Bild. L’entitat alemanya estaria disposada a acceptar una oferta d’uns trenta-cinc o quaranta milions d’euros per evitar que es quedi una temporada a disgust i perquè no marxi l’any vinent de forma gratuïta.

Lewandowski, ara sí, molt a prop del Barça

En aquest sentit, l’únic equip que s’ha interessat a fitxar Lewandowski fins al moment ha estat el Futbol Club Barcelona. El seu representant, l’israelià Pini Zahavi, manté una bona relació amb el president Joan Laporta i això hauria facilitat l’entesa entre totes dues parts. De fet, el Barça ja hauria aconseguit aparaular un acord amb el polonès i el seu agent que consistiria a tres anys de contracte i convertir-se en el líder del projecte de Xavi Hernández. El seu sou actual, que és de vint milions d’euros bruts, patiria una rebaixa considerable, ja que arribaria al Camp Nou amb trenta-quatre anys. Si el Bayern està disposat a deixar-lo marxar, l’entesa amb el Barça no es presenta com a especialment complicada, ja que els blaugranes estan disposats a arribar als trenta milions, així que només n’hi ha cinc de diferència.

Uns grans registres malgrat la seva edat

Robert Lewandowski seria una peça molt interessant per al Barça, ja que suposaria la incorporació d’una estrella consolidada, que malgrat la seva edat ha millorat les seves xifres golejadores durant els últims anys. És un futbolista que actualment garanteix uns quaranta o cinquanta gols per temporada, cosa que l’equip blaugrana ha trobat a faltar de forma significativa aquest curs des de la marxa de Leo Messi. Tornarà a guanyar el premi de la Bota d’Or, és a dir, el màxim golejador de les principals competicions europees, i si el Bayern hagués avançat de ronda a la UEFA Champions League, seria un ferm candidat a la Pilota d’Or. Per tant, tot i tenir trenta-tres anys, el seu rendiment continua sent excels i, el més important, també seria immediat per al Barça.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Lewandowski pressiona el Bayern per fitxar pel Barça aquest estiu
Notícia: Lewandowski pressiona el Bayern per fitxar pel Barça aquest estiu
Comparteix
El polonès és el gran objectiu del Barça en el mercat de fitxatges vinent
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle
Notícia: El fitxatge de Lewandowski pel Barça només depèn d’un obstacle
Comparteix
Si el Bayern de Munic el deixa marxar, el club blaugrana l'incorporarà el pròxim estiu
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski
Notícia: El Bayern es pronuncia sobre el futur de Lewandowski
Comparteix
El davanter centre polonès sona amb força com a possible fitxatge del Barça
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Notícia: El Barça es reuneix amb el representant de Lewandowski
Comparteix
L'operació, liderada pel secretari de futbol blaugrana, Mateu Alemany, pren molta força

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa