Piqué es despatxa a gust amb Bartomeu en l’entrevista amb Ibai

"Jo li demanava que vingués a parlar amb nosaltres al vestidor i no apareixia", ha declarat

El central català del Barça Gerard Piqué està aprofitant els darrers dies de recuperació de la seva lesió per concedir entrevistes. Després d’haver passat pel youtuber DjMaRiiO, el de la Bonanova ha conversat amb l’streamer de moda, Ibai Llanos.

En aquesta extensa entrevista, on s’han tocat molts temes en un to humorístic i relaxat, Piqué ha dedicat diverses paraules a Josep Maria Bartomeu, expresident del Barça. “Un president ha d’intentar gestionar el club en els moments complicats. Quan t’escapes, tot plegat es fa una muntanya. Jo li deia que vingués al vestidor per parlar d’alguns temes, que era important, i ell no apareixia”, ha confessat el central blaugrana. També l’ha comparat amb Florentino Pérez, màxim dirigent del Reial Madrid: “Ell demostra que el president ha de ser el líder i la persona que mana”.

Un altre dels temes destacats ha estat quan Ibai li ha preguntat per Messi i la seva renovació. Piqué no ha donat cap resposta clara. Sí que s’ha mostrat comprensiu amb la decisió de l’argentí de l’estiu passat, sobretot després de la tragèdia de Lisboa contra el Bayern de Munic, però a la vegada ha donat peu a l’esperança: “No sé quina serà la seva intenció final, però ara el veig feliç, amb ganes de guanyar com sempre”.

Finalment, Piqué també ha parlat de la seva recuperació i s’ha mostrat molt optimista. “Estic millor del que pensava”, ha assegurat, “vaig optar per un tractament conservador i sembla que està anant molt bé”. Segons diversos mitjans, el central català voldria arribar a temps per disputar algun dels dos partits de l’eliminatòria de Champions contra el PSG que comença d’aquí a dues setmanes.

Més informació

Nou comentari