Brutal estripada de Piqué contra els àrbitres

"El 85% són del Madrid, com no han de xiular a favor seu?", ha declarat el central del Barça

El central català del Barça Gerard Piqué ha concedit una entrevista al youtuber DjMaRiiO en la qual, en un to desenfadat, ha fet una sèrie de declaracions de gran interès. Gran part de la conversa ha girat al voltant dels àrbitres i el de la Bonanova s’ha despatxat ben a gust. “Fa pocs dies un àrbitre va assegurar que el 85% d’ells són del Reial Madrid, com no els han de xiular a favor?”, ha preguntat, retòricament. Respecte al final de Lliga de la temporada passada, Piqué ho ha qualificat com “el més esperpèntic” que ha vist en la seva vida i ha atribuït algunes de les Champions dels blancs a beneficis dels col·legiats.

A més a més, el central blaugrana també ha hagut de respondre les clàssiques preguntes respecte al pes dels futbolistes en els vestidors de grans equips com el Barça o el Reial Madrid. En aquest aspecte, Piqué ha llançat un dard enverinat a Josep Maria Bartomeu, quan ha assegurat que, “quan hi ha un president fort”, no cal que els jugadors tinguin importància en la presa de decisions. Ha utilitzat el cas dels intents de renovació de Sergio Ramos i l’actitud de Florentino Pérez com a exemple. A més, Bartomeu també ha rebut quan Piqué ha criticat el “regal” de Luis Suárez a l’Atlètic de Madrid.

Finalment, el futbolista del Barça ha tingut paraules de reconeixement per la tasca de divulgació que fan alguns youtubers i, a la vegada, ha afirmat que, a la premsa, també hi ha “gent que fa les coses bé”. No ha volgut criticar aquells creadors de contingut a Internet que marxen a Andorra per pagar menys impostos i ha assegurat que li “encanta” el País dels Pirineus.

Més informació

Nou comentari