Món Esport
Brutal estripada de Piqué contra els àrbitres
  • CA

El central català del Barça Gerard Piqué ha concedit una entrevista al youtuber DjMaRiiO en la qual, en un to desenfadat, ha fet una sèrie de declaracions de gran interès. Gran part de la conversa ha girat al voltant dels àrbitres i el de la Bonanova s’ha despatxat ben a gust. “Fa pocs dies un àrbitre va assegurar que el 85% d’ells són del Reial Madrid, com no els han de xiular a favor?”, ha preguntat, retòricament. Respecte al final de Lliga de la temporada passada, Piqué ho ha qualificat com “el més esperpèntic” que ha vist en la seva vida i ha atribuït algunes de les Champions dels blancs a beneficis dels col·legiats.

A més a més, el central blaugrana també ha hagut de respondre les clàssiques preguntes respecte al pes dels futbolistes en els vestidors de grans equips com el Barça o el Reial Madrid. En aquest aspecte, Piqué ha llançat un dard enverinat a Josep Maria Bartomeu, quan ha assegurat que, “quan hi ha un president fort”, no cal que els jugadors tinguin importància en la presa de decisions. Ha utilitzat el cas dels intents de renovació de Sergio Ramos i l’actitud de Florentino Pérez com a exemple. A més, Bartomeu també ha rebut quan Piqué ha criticat el “regal” de Luis Suárez a l’Atlètic de Madrid.

Finalment, el futbolista del Barça ha tingut paraules de reconeixement per la tasca de divulgació que fan alguns youtubers i, a la vegada, ha afirmat que, a la premsa, també hi ha “gent que fa les coses bé”. No ha volgut criticar aquells creadors de contingut a Internet que marxen a Andorra per pagar menys impostos i ha assegurat que li “encanta” el País dels Pirineus.



Més notícies
Roberto Soldado, davanter del Granada | Europa Press
Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
Notícia: Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
Comparteix
"Ets un pallasso, un subnormal i et falta humiltat", va dir el davanter del Granada al tècnic blaugrana
Joan Laporta i Víctor Font, candidats a les eleccions del Barça | El Món
Picabaralla entre Font i Laporta per defensar la propietat del Barça en mans dels socis
Notícia: Picabaralla entre Font i Laporta per defensar la propietat del Barça en mans dels socis
Comparteix
Ambdós candidats a la presidència volen evitar que el club es converteixi en una Societat Anònima

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa