Món Esport
Els greus insults de Soldado a Koeman per haver celebrat els gols de la remuntada
  • CA

La remuntada del Barça al Granada als quarts de final de la Copa del Rei es va viure amb molta tensió entre les banquetes d’ambdós equips. El tècnic blaugrana, Ronald Koeman, va celebrar amb molta efusivitat els gols del seu equip, sobretot el quart i el cinquè, que són els que van sentenciar l’eliminatòria a favor dels culers.

Aquestes celebracions tan efusives no van agradar gens ni mica a la banqueta del Granada i van ser molts els qui li ho van recriminar, segons van poder captar les càmeres de Deportes Cuatro. En primer lloc, Manuel Lucena, delegat de l’equip andalús, va demanar “respecte” a Koeman, mentre que Diego González, l’entrenador li cridava “això no pot ser”, referint-se a l’actitud del neerlandès.

Qui va travessar la frontera gravíssima de l’insult i la desqualificació personal va ser el davanter del Granada Roberto Soldado, autor del segon gol dels andalusos. En repetides ocasions, el futbolista valencià va dir a Koeman que era un “pallasso” i que li faltava “humilitat”. I, fins i tot, Soldado va faltar al respecte a aquelles persones amb diversitat funcional utilitzant la paraula “subnormal” com a qualificació pejorativa cap a l’entrenador del Barça.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “El PSG ens està faltant al respecte”
Notícia: Koeman: “El PSG ens està faltant al respecte”
Comparteix
El tècnic del Barça no considera que sigui una casualitat que tanta gent opini sobre el fitxatge de Messi
Griezmann celebra un gol al Nuevo los Cármenes | Europa Press
La recompensa de creure-hi fins al final (3-5)
Notícia: La recompensa de creure-hi fins al final (3-5)
Comparteix
El Barça es classifica per a la semifinal de la Copa en una nit èpica a Granada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa