Gerard Piqué, després de revolucionar les xarxes socials amb un divertit encreuament de missatges amb el programa televisiu de La Resistencia, ha compartit un vídeo a Twitter el mateix dia del seu aniversari, el qual ha acompanyat del text “El millor regal”. Es tracta d’un document en el qual es pot veure el central català a la Ciutat Esportiva Joan Gamper fent treball amb pilota sobre el terreny de joc per primera vegada després de la seva lesió.

Cal recordar que Piqué es va fer un esquinç de tercer grau al lligament lateral intern i una lesió al lligament encreuat anterior del genoll dret a finals de novembre del 2020. Va ser en el partit contra l’Atlètic de Madrid i, si bé en un inici el trencament semblava molt més greu, la decisió d’optar per un tractament conservador ha permès a Piqué avançar en la seva recuperació a gran velocitat.

El mateix central català va afirmar a finals de desembre que al mes de febrer ja esperava tornar a jugar. Abans, però, hauria de tornar a incorporar-se als entrenaments amb la resta de companys i això encara no ha ocorregut. Ara bé, si en un inici es va arribar a parlar de més de sis mesos de baixa, queda clar que el temps de recuperació serà més curt del que es va preveure quan es va lesionar.Més notícies

Nou comentari