Món Esport
Dest, novetat a la llista per a la Copa
  • CA

Ronald Koeman ha donat a conèixer la convocatòria per visitar el Granada al Nuevo los Cármenes en el partit corresponent als quarts de final de la Copa del Rei. La gran novetat a la llista del tècnic neerlandès és el lateral dret Sergiño Dest, que acumula unes setmanes de molèsties i està a mig gas de forma contínua. Tanmateix, amb la seva recuperació i la de Sergi Roberto en el darrer compromís, el Barça ja té disponibles els dos laterals drets del primer equip després de molts dies amb problemes en aquesta posició.

Els qui no podran estar presents són els lesionats de llarga durada Gerard Piqué, Philippe Coutinho i Ansu Fati. Aquest últim estaria veient com la seva recuperació s’està endarrerint més del previst i és probable que no pugui arribar als primers partits del més de març com s’havia dit en un primer moment.

Qui tampoc no ha entrat a la convocatòria és Junior Firpo. Aquest, però, queda fora per decisió tècnica i això no fa més que confirmar que Ronald Koeman no confia gens en el lateral dret dominicà i que prefereix Dest com a segon de Jordi Alba, encara que no sigui la seva posició habitual. Tampoc no entra a la llista Matheus Fernandes, un altre futbolista que està més fora que dins.

La llista de Koeman per visitar Granada

Ter Stegen, Dest, Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Sergi Roberto, De Jong, Umtiti, Mingueza i Arnau Tenas.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa