Piqué es torna a convertir en el rei de Twitter el dia del seu aniversari

El central del Barça fa 34 anys

Quan Gerard Piqué es manifesta a les xarxes socials genera unes expectatives que pocs altres usuaris són capaços de generar. Des de les imatges a les manifestacions de la Diada fins al famós “Titella”, el central del Barça s’ha convertit en el rei de Twitter en diverses ocasions i ara ho ha tornat a aconseguir.

Avui dimarts 2 de febrer és l’aniversari de Gerard Piqué. Com que fa 34 anys, ho ha celebrat amb una piulada on hi figura un senzill “34”. El problema és que 34 també és el número de Lligues que ha guanyat el Reial Madrid i la conya ha estat servida. Molts merengues han aprofitat per fer befa al respecte i recordar-li els trofeus que han guanyat els blancs, un dels màxims rivals personals del central català.

També s’hi ha ficat el programa La Resistencia, presentat per David Broncano. Piqué hi ha anat diverses vegades i la relació entre el futbolista i el presentador és molt bona. Quan des del compte oficial de l’espectacle televisiu han fet broma respecte a l’edat del jugador i els trofeus del Madrid, Piqué s’ha convertit en viral definitivament en piular: “No sabia que els regals comptessin com a Lligues”.

Més informació

Nou comentari