Preocupació per la recuperació d’Ansu Fati

El procés es podria allargar més del previst

El jove davanter del Barça Ansu Fati es va lesionar el dia 7 de novembre del 2020. Es va trencar el menisc intern del genoll esquerre i es va pronosticar un temps de baixa d’uns quatre mesos, ja que, després que el doctor Ramon Cugat l’operés, la recuperació requereix aquesta durada.

Les primeres informacions que van aparèixer al respecte van ser molt prometedores. El pas per quiròfan va anar bé i la rehabilitació va començar a bon ritme. De fet, el Barça va explicar que Ansu estava rebent un tractament biològic regeneratiu per accelerar el temps de recuperació i que potser podia tornar abans del previst.

Tanmateix, segons s’ha explicat a Esport3, les coses es podrien haver complicat. Ansu Fati encara no hauria pogut fer treball sobre el terreny de joc, ja que el genoll encara se li inflamaria massa cada vegada que ho estaria intentant. Això, però, no consta en cap informació oficial del club, cal destacar.

A la vegada, però, i sempre segons el que s’ha dit a la televisió pública catalana, estaria “totalment descartada” la seva presència a la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el PSG. Aquesta es juga el dia 10 de març, és a dir, més de quatre mesos més tard de la lesió, que és quan, en principi, ja hauria de rebre l’alta. Ansu Fati estaria “decebut” al respecte.

Més informació

Nou comentari