Món Esport
Un mes de gener espectacular frustrat per la Supercopa i l’Atlètic de Madrid
  • CA

El Barça va començar el mes de gener a la setena posició de la Lliga i l’ha acabat a la segona. No hi ha cap dada que evidenciï millor el primer mes del 2021 del conjunt blaugrana. Després de finalitzar l’any passat amb un empat al Camp Nou contra l’Eibar, Ronald Koeman i els seus han encadenat cinc victòries consecutives a la competició de la regularitat –dues contra l’Athletic Club i una davant l’Osca, el Granada i l’Elx– i a la classificació només tenen al davant l’Atlètic de Madrid.

L’equip matalasser, no obstant això, està intractable i encara té un avantatge de deu punts (i un partit menys) respecte als culers. Al ritme dels gols de Suárez, els de Simeone estan sent molt regulars: són capaços de guanyar els partits en què juguen bé, però també tiren endavant els que no, una característica pròpia dels equips campions. El Barça, sigui com sigui, ha fet un mes de gener espectacular i vol donar continuïtat a les bones sensacions i resultats. L’Atlètic ja li ha deixat molt clar que cometrà molt pocs errors i que, per tant, haurà de saber-los aprofitar.

En les darreres setmanes, els blaugrana també han debutat a la Copa del Rei. S’han desfet del Cornellà (Segona Divisió B) i del Rayo Vallecano (Segona Divisió). Amb patiment, però ho han fet. La competició del KO és el camí més ràpid per guanyar un títol i al Camp Nou no en tenen cap dubte. Aquest dimecres, al Nuevo Los Cármenes de Granada, els culers tindran una nova prova de foc a vida o mort.

El mes de gener, val a dir, ha acabat amb sabor agredolç per la derrota a la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club. En la pitjor temporada de la seva història recent, enmig d’un desgovern institucional i amb la incertesa esportiva com a banda sonora, el Barça va tenir una oportunitat d’aixecar un títol. Era el menys important de tots als quals opta l’equip, d’acord, però un trofeu és un trofeu. I més si l’aixeca Leo Messi. No va poder ser, no obstant això, i el Barça haurà de seguir lluitant per tornar a farcir de somriures i alegries el seu Museu.



Més notícies
Munir, durant un partit del Sevilla | Europa Press
Munir canvia la selecció espanyola per la del Marroc
Notícia: Munir canvia la selecció espanyola per la del Marroc
Comparteix
L’exdavanter del Barça se surt amb la seva i podrà defensar el país dels seus pares
El Camp Nou, en arxiu | Europa Press
Tebas posa data a la possible reobertura dels estadis al públic
Notícia: Tebas posa data a la possible reobertura dels estadis al públic
Comparteix
El president de LaLiga espera que hi pugui haver partits a porta oberta el pròxim abril o maig

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa