Munir canvia la selecció espanyola per la del Marroc

L’exdavanter del Barça se surt amb la seva i podrà defensar el país dels seus pares

Bones notícies per a Munir El Haddadi. L’exjugador del Barça, actualment al Sevilla, ha sabut aquest dilluns que podrà jugar amb la selecció del Marroc, el país d’origen dels seus pares, després que la FIFA hagi admès el recurs de la Federació del país a la sentència del TAS del passat novembre que li impedia fer-ho, segons han informat diversos mitjans.

Munir va participar en un partit de classificació per a l’Eurocopa del 2016 amb Espanya i, en principi, aquest fet l’inhabilitava per vestir la samarreta d’una altra selecció. De fet, el davanter madrileny no va poder participar amb el Marroc en el Mundial del 2018 ni en alguns amistosos. En aquell moment, però, el futbolista encara no havia fet 21 anys. La Federació marroquina s’ha agafat a això per aconseguir fer un recurs que, finalment, ha prosperat.

Al marge d’aquesta condició, perquè un jugador pugui canviar de selecció s’han de produir dos requisits més: que l’esportista en qüestió no hagi jugat més de tres compromisos i que faci més de tres anys des de la darrera vegada que en va disputar un. Munir els complia tots i, per tant, no tardarà a poder defensar el país dels seus pares.

Més informació

Nou comentari