Món Esport
Tebas posa data a la possible reobertura dels estadis al públic
  • CA

Javier Tebas ha considerat que el retorn del públic als estadis de Primera i Segona Divisió seria possible el pròxim abril o maig “si creix la vacunació i disminueix el percentatge de contagis”. En la conferència virtual Soccerex, el president de LaLiga també ha apuntat que tot plegat “dependrà de l’evolució de la pandèmia en les pròximes dues o tres setmanes”.

A més, Tebas també ha desitjat que “la velocitat d’administració de la vacuna a la població general sigui més ràpida” perquè el futbol espanyol “arribi al final del túnel”. Mentrestant, els equips i els futbolistes hauran de continuar extremant les precaucions. “Hem obligat a canviar el protocol i extremar els controls per evitar que s’hagin de suspendre partits. Ara per ara encara no n’hi ha cap d’ajornat”, ha dit, satisfet.

El màxim dirigent de la patronal també s’ha referit a la crisi econòmica del Barça. “Se’n parla molt, però la realitat és que Deloitte ha dit que ha estat l’equip que més ha ingressat del món aquesta temporada amb 730 milions d’euros. Quan torni a superar els 1.000 milions d’ingressos tornarà a una situació no alarmant”, ha declarat abans d’explicar que el que li preocupa del club blaugrana és que “tingui un nou president perquè es prenguin decisions com més aviat millor”.



Més notícies
Neymar, durant un partit del PSG | Europa Press
Neymar revela els seus plans de futur
Notícia: Neymar revela els seus plans de futur
Comparteix
El brasiler assegura que vol quedar-se al PSG i que espera que Mbappé també ho faci
Tebas, president de LaLiga | Europa Press
L’opinió de Tebas sobre el contracte de Messi
Notícia: L’opinió de Tebas sobre el contracte de Messi
Comparteix
El president de LaLiga defensa l’astre argentí i ataca El Mundo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa