Tebas posa data a la possible reobertura dels estadis al públic

El president de LaLiga espera que hi pugui haver partits a porta oberta el pròxim abril o maig

Javier Tebas ha considerat que el retorn del públic als estadis de Primera i Segona Divisió seria possible el pròxim abril o maig “si creix la vacunació i disminueix el percentatge de contagis”. En la conferència virtual Soccerex, el president de LaLiga també ha apuntat que tot plegat “dependrà de l’evolució de la pandèmia en les pròximes dues o tres setmanes”.

A més, Tebas també ha desitjat que “la velocitat d’administració de la vacuna a la població general sigui més ràpida” perquè el futbol espanyol “arribi al final del túnel”. Mentrestant, els equips i els futbolistes hauran de continuar extremant les precaucions. “Hem obligat a canviar el protocol i extremar els controls per evitar que s’hagin de suspendre partits. Ara per ara encara no n’hi ha cap d’ajornat”, ha dit, satisfet.

El màxim dirigent de la patronal també s’ha referit a la crisi econòmica del Barça. “Se’n parla molt, però la realitat és que Deloitte ha dit que ha estat l’equip que més ha ingressat del món aquesta temporada amb 730 milions d’euros. Quan torni a superar els 1.000 milions d’ingressos tornarà a una situació no alarmant”, ha declarat abans d’explicar que el que li preocupa del club blaugrana és que “tingui un nou president perquè es prenguin decisions com més aviat millor”.

Més informació

Nou comentari