Món Esport
L’etern davanter desitjat pel Barça hi podria aterrar l’estiu vinent

El Futbol Club Barcelona navega entre festival golejador i festival golejador. L’exhibició dels homes de Xavi Hernández contra l’Atlètic de Madrid fa unes setmanes va demostrar que els fitxatges hivernals han sorgit efecte i que el Barça ha resolt aquesta assignatura. I l’espectacle efectiu fet a Mestalla i protagonitzat per Pierre-Emerick Aubameyang i Frenkie de Jong, autors de tres i un gols respectivament, ho va confirmar. El Barça ha saciat aquesta sed.

Tot i això, la junta directiva de Joan Laporta treballa constantment amb l’objectiu de perfeccionar la plantilla de cara a la temporada vinent d’una manera encertada. Busca afegir encara més qualitat a una plantilla ja molt competitiva. Pretén que marcar almenys dos o tres gols per partit no sigui quelcom extraordinari, sinó el pa de cada dia. Com ho era en les etapes daurades de Johan Cruyff, Frank Rijkaard, Pep Guardiola i Luis Enrique a la banqueta.

En aquest sentit, el director de futbol, Mateu Alemany, i companyia podrien incorporar un jugador que ja ha sonat en diverses ocasions per al club català. Un futbolista que va tenir la seva consagració europea precisament contra el Barça. Va marcar, fa cinc primaveres, un doblet a l’equip entrenat llavors per Luis Enrique, a l’estadi de la Juventus, i va marcar també l’inici de la fi del tècnic asturià en el Camp Nou. El Barça podria fitxar l’estiu vinent Paulo Dybala. I ho faria sense pagar cap traspàs.

I és que l’argentí acaba el seu contracte el 30 de juny d’enguany i, segons apunten informacions del diari Sport, estaria interessat a recalar, per fi, al Barça. La Juventus li hauria ofert una oferta de renovació, però ell s’estimaria posar fi a la seva llarga trajectòria al calcio i embarcar-se al transatlàntic blaugrana. Segons les mateixes informacions, a Dybala li agradaria canviar d’aires per rellançar la seva carrera i per continuar guanyant títols.

Cal recordar que el cordovès ja ha sonat per al Barça. Ha passat en diversos mercats de fitxatges estiuencs. Sobretot fa tres anys. En aquell moment, però, amb Leo Messi a l’equip, tenia poc sentit fer aquell moviment. Els dos argentins juguen en posicions similars, i també tenen característiques semblants. Tant físiques com d’estil de joc. Dybala juga a la dreta, i li agrada fer diagonals cap al centre, tenint en compte que és esquerrà. Té una bona relació amb el gol i li agrada ser generós i repartir passades de gol als seus companys. Després de sis temporades i mitja a la Juventus, Dybala acumula 112 gols i 53 assistències en 281 partits.



Més notícies
Sergi Samper posa amb Xavi Hernández després de guanyar la Champions a Berlín l'any 2015 | @SergiSamper
Un futbolista format a la Masia espera la trucada de Xavi
Notícia: Un futbolista format a la Masia espera la trucada de Xavi
Comparteix
El migcampista Sergi Samper recorda des del Japó la seva complicada trajectòria a la lliga espanyola
Nico i Araujo, durant un partit | Europa Press
Congelades les renovacions de Gavi, Araujo i Nico
Notícia: Congelades les renovacions de Gavi, Araujo i Nico
Comparteix
El Barça s'ho pren amb calma i no vol forçar els jugadors, que no han acceptat les primeres ofertes

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a febrer 22, 2022 | 19:32
    Guaita-que-fan-ara febrer 22, 2022 | 19:32
    No comencem a vacil·lar, que la palla va cara i costa molt de donar solidesa a un equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa