Món Esport
Congelades les renovacions de Gavi, Araujo i Nico

La temporada del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona hauria estat molt pitjor si no hagués estat per l’aparició de dues joies de la Masia com són Pablo Gavi i Nico González, i la consolidació d’un jove jugador que ja fa dos anys que destaca, Ronald Arujo. Ells van salvar els mobles a Ronald Koeman en el primer tram del curs i ara estan sent peces fonamentals per al projecte de Xavi Hernández, qui té la intenció de convertir-los en futbolistes fonamentals del Barça durant molts i molts anys.

Tots tres són culers i valoren molt positivament l’oportunitat que el club blaugrana els ha donat i els està donant, però tots tres comparteixen un mateix factor de risc: el seu contracte finalitza pròximament. En el cas d’Araujo i Gavi, l’estiu del 2023 acaba la seva vinculació amb el Barça, mentre que Nico ho fa el 2024. Per tant, una de les majors prioritats del club és aconseguir-los renovar aviat, abans que es faci bola i que es repeteixin casos com el d’Ilaix Moriba o el d’Ousmane Dembélé.

Per tot això, l’entitat culer ja ha iniciat les negociacions pertinents, però, segons informa Mundo Deportivo, cap de les tres ha arribat a bon port. Els tres futbolistes han rebut ofertes de renovació i no les han acceptat. Gavi és qui estaria més a prop de renovar, però les parts encara s’han de posar d’acord del tot per poder-ho fer oficial. D’altra banda, Araujo i Nico han expressat el seu desig de percebre més diners dels que el Barça els hi ha ofert i esperen que el club faci algun gest per apropar posicions.

Mentrestant, i sempre segons Mundo Deportivo, l’entitat blaugrana no vol pressionar els jugadors en aquests moments tan transcendentals de la temporada, perquè prefereix que se centrin en el futbol. De totes maneres, el més probable és que el Barça faci millors ofertes, ja que perdre qualsevol dels tres jugadors seria una tragèdia sense precedents. De fet, el president Joan Laporta i el seu equip ja van aconseguir a inicis de curs la renovació de dues peces fonamentals: Ansu Fati i Pedri González.



Més notícies
Ousmane Dembélé, amb el seu amic Aubameyang | FC Barcelona
S’obre una via per a la renovació de Dembélé amb el Barça
Notícia: S’obre una via per a la renovació de Dembélé amb el Barça
Comparteix
El seu gran amic Aubameyang li ha demanat que es quedi
Aubameyang somriu amb la pilota del partit al qual ha marcat el seu primer hat-trick com a futbolista del Barça | FC Barcelona
Aubameyang ja lidera un curiós rànquing golejador d’Europa
Notícia: Aubameyang ja lidera un curiós rànquing golejador d’Europa
Comparteix
El gabonès ha fet hat-tricks en més lligues que qualsevol altre futbolista al segle XXI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa