Món Esport
S’obre una via per a la renovació de Dembélé amb el Barça

Ousmane Dembélé és un jugador del Futbol Club Barcelona que més aviat cau malament als seus aficionats. És el segon fitxatge més car de la història de l’entitat blaugrana i ha percebut un salari surrealista durant els darrers cinc anys. Tanmateix, ara que el club està passant per moments econòmics molt difícils, Dembélé no ha acceptat una oferta de renovació a la baixa i tampoc no va voler marxar al mercat d’hivern perquè el Barça s’estalviés mig any del seu sou. D’aquesta manera, marxarà de forma gratuïta quan acabi aquesta temporada. En primera instància, Joan Laporta i altres membres importants del club van decidir que no jugués més com a càstig, però el tècnic egarenc Xavi Hernández ha demanat poder-lo tornar a utilitzar perquè el Barça tampoc no va sobrat de davanters amb qualitat. Això ha fet que torni a disputar alguns minuts com a blaugrana i el cert és que l’entrenador català està aconseguint que encaixi millor que mai, com a mínim en les darreres estones que ha disputat.

El barcelonisme s’està adonant que perdrà un jugador encara jove i amb molt potencial, però això podria no acabar sent així. En aquest mercat d’hivern s’ha donat un fet que ho podria canviar tot, que és l’arribada al club de Pierre Emerick-Aubameyang, gran amic de Dembélé per l’etapa que van compartir al Borussia Dortmund. El davanter gabonès ha concedit entrevistes als diaris Sport, Mundo Deportivo i L’Esportiu i ha explicat que ha demanat al seu amic que es quedi: “És un dels millors amb la pilota als peus. Estic molt content que estigui i quan vaig arribar li vaig dir que s’havia de quedar”. Ara bé, l’oferta de renovació del Barça ja no és sobre la taula i s’hauria d’obrir una nova negociació.

D’altra banda, Aubameyang també s’ha mostrat molt feliç de poder tenir una darrera oportunitat de triomfar en un equip gran d’Europa i ha expressat el seu desig de continuar-hi durant uns quants anys. A més a més, considera que un possible fitxatge d’Erling Haaland aquest estiu no el faria canviar d’opinió i voler marxar: “Estic preparat per a la competència sana amb un company d’equip. A més a més, és un jugador increïble, perquè amb l’edat que té ja ha demostrat ser un dels millors del món”.



Més notícies
Aubameyang somriu amb la pilota del partit al qual ha marcat el seu primer hat-trick com a futbolista del Barça | FC Barcelona
Aubameyang ja lidera un curiós rànquing golejador d’Europa
Notícia: Aubameyang ja lidera un curiós rànquing golejador d’Europa
Comparteix
El gabonès ha fet hat-tricks en més lligues que qualsevol altre futbolista al segle XXI
Kylian Mbappé celebra un gol amb el PSG | Europa Press
Revelen per què Mbappé va decidir no fitxar pel Barça
Notícia: Revelen per què Mbappé va decidir no fitxar pel Barça
Comparteix
El seu pare va confessar al club català que ell és culer però Kylian Mbappé no

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a febrer 22, 2022 | 12:36
    Victor febrer 22, 2022 | 12:36
    Haaland no, si us plau. N'hi ha de tant bons com ell i menys problemàtics.
    • Icona del comentari de: Jordi a febrer 22, 2022 | 22:24
      Jordi febrer 22, 2022 | 22:24
      Que et marquin gols a cada partit? No n'hi ha altres, per això tothom vol Haaland
      • Icona del comentari de: Jaume a febrer 23, 2022 | 06:33
        Jaume febrer 23, 2022 | 06:33
        Una altra ruina, no parara de demanar calers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa