Món Esport
Revelen per què Mbappé va decidir no fitxar pel Barça

Kylian Mbappé és el futbolista del moment. No només apunta a dominar el món durant la propera dècada futbolística. El francès porta molts anys sent una realitat. El protagonista de l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League entre el Paris Saint-Germain i el Reial Madrid, que amb el golàs anotat a les acaballes del matx va convertir-se en el jugador més jove de la història en arribar als 32 gols a la competició continental (superant fins i tot Leo Messi), ja duu molts anys assentat a l’elit. Ja amb 19 anys va brillar al Mundial de Rússia. I, abans, va cridar l’atenció dels grans equips europeus.

Ho va fer després d’un tros de temporada 2016/2017 amb el Mònaco, al costat d’altres cracks, com Radamel Falcao o Bernardo Silva. Aquell equip va assolir unes meritòries semifinals de la Champions. Mbappé va ser un dels grans artífexs, i això va significar cridar a la porta dels gegants. Un d’aquests va ser el Futbol Club Barcelona. Quan la junta directiva de Josep Maria Bartomeu va fitxar Ousmane Dembélé, és sabut que podria haver optat pel mateix Mbappé. No va ser així, i el gal va acabar a l’equip presidit per Nasser Al-Khelaifi.

Ara, però, ha transcendit la resposta que va fer Wilfred Mbappé, pare de l’astre, al Barça. Després que l’equip blaugrana fes una gran oferta esportiva i econòmica a l’entorn del jugador, Wilfred Mbappé, segons informa el diari Sport, va contestar que “jo sóc del Barça, però el meu fill Kylian és del Madrid. Si va al Barça ara, mai no podrà acabar jugant al Reial Madrid. Si va a un altre club, sempre podrà acabar arribant al Madrid”.

Per tant, Bartomeu es va decantar pel també jove francès Dembélé. De fet, recentment va reconèixer, en una entrevista a TV3, que el fitxatge de Mbappé “va estar sobre la taula, però els tècnics van preferir Dembélé perquè volien un jugador que obrís el camp”. Uns quilòmetres més al nord, es va acabar complint l’objectiu de Kylian Mbappé. Perquè va acabar en un altre potent equip.

Malgrat que en aquell estiu del 2017 també va sonar per al Reial Madrid, Kylian Mbappé va preferir passar primer pel PSG. De fet, posteriorment a aquell moviment, i segons Le Journal du Dimanche, es va justificar recordant que “si me’n vaig al Reial Madrid amb 18 anys, què faré amb 23?”. Ara, però, els rumors tornen a barrar el traspàs del campió del món a l’equip blanc.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El Madrid es posa nerviós i amenaça Mbappé
Notícia: El Madrid es posa nerviós i amenaça Mbappé
Comparteix
La directiva madridista vol que el francès resolgui el seu futur de forma imminent
Neymar, en arxiu | Europa Press
Neymar explica a quins dos equips anirà quan marxi del PSG
Notícia: Neymar explica a quins dos equips anirà quan marxi del PSG
Comparteix
El futbolista brasiler ha detallat els seus plans de futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa