Món Esport
El Madrid es posa nerviós i amenaça Mbappé

El Reial Madrid té entre cella i cella des de fa molt temps la incorporació de Kylian Mbappé, futbolista del París Saint-Germain (PSG). El conjunt madrileny ja va intentar el fitxatge del davanter el passat estiu, però el club parisenc va impedir la sortida del francès. L’atacant acaba contracte amb el seu actual equip aquest any i, per tant, podria marxar gratis a qualsevol equip al mes de juny si així ho decideix.

Kylian Mbappé i el Reial Madrid tindrien un acord verbal des de fa un temps segons apunten diversos mitjans. De fet, el diari Bild va avançar que el futbolista hauria pactat rebre un sou de 50 milions d’euros anuals en cas d’acabar incorporant-se al club madrileny. No obstant això, el francès encara no s’ha compromès a fitxar per l’entitat presidida per Florentino Pérez el pròxim estiu.

El diari anglès The Times assegura que el Madrid vol assegurar-se ja l’arribada d’aquest futbolista. La directiva blanca té por d’estar esperant el futbolista i que aquest acabi renovant el seu contracte amb el PSG abans de l’estiu. El club parisenc està fent tot el possible per retenir Mbappé a la capital francesa. Els propietaris del club haurien ofert a l’atacant un contracte de dos anys més amb el París Saint-Germain segons diversos mitjans. A més, el gal seria el futbolista millor pagat de la plantilla en cas de quedar-se al PSG, amb un sou més elevat del que reben Leo Messi i Neymar.

La directiva del Reial Madrid és totalment conscient dels moviments que està duent a terme el París Saint-Germain per aconseguir la renovació d’Mbappé. Per tant, el conjunt madrileny ha demanat al jugador i l’ha amenaçat amb un ultimàtum que prengui una decisió de forma imminent per tal de poder treballar en la construcció de la plantilla de la pròxima temporada. El The Times afirma que el Reial Madrid té un pla B en cas que Mbappé es quedi a París. Florentino Pérez destinaria tots els diners que ha reservat pel francès al fitxatge d’Erling Haaland, futbolista del Borussia Dortmund.



Més notícies
Sergio Ramos i Mbappé, al PSG | @sergioramos
Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Notícia: Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Comparteix
El davanter desitjaria ser més protagonista, en detriment de pesos pesants com l'andalús
Kylian Mbappé celebra el seu gol contra el Reial Madrid | Europa Press
Mbappé podria renovar amb el PSG i deixar el Madrid amb un pam de nas
Notícia: Mbappé podria renovar amb el PSG i deixar el Madrid amb un pam de nas
Comparteix
La seva família s'hauria reunit amb els xeics per parlar de la seva continuïtat a París

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa