Món Esport
Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG

El serial de Kylian Mbappé continua. I ha agafat molta intensitat un cop s’ha disputat l’anada de vuitens de final de la UEFA Champions League entre el seu actual club, el Paris Saint-Germain, i el que està interessat en fer-se amb els interessos del futbolista, el Reial Madrid. Després de l’actuació estel·lar de Mbappé al Parc dels Prínceps davant els homes de Carlo Ancelotti, Món Esport va explicar que la família de Mbappé s’hauria reunit amb els xeics de l’entitat parisenca, els propietaris del club, per parlar de la continuïtat del jugador.

Però ara, hi ha entrat un nou actor. Un personatge inesperat, que podria desencadenar que acabés saltant la sorpresa i el francès acabés renovant amb el club blau-i-vermell. I és que, després que Nasser Al-Khelaïfi frustrés el traspàs del campió del món al Madrid l’estiu passat malgrat que Florentino Pérez oferís unes xifres milionàries i que el davanter acabés el seu contracte vigent l’estiu d’enguany, el Madrid hi seguia interessat. Però, segons informa L’Équipe, el jugador estaria disposat a renovar… havent demanat, a canvi, el cap de Sergio Ramos.

Resulta que els dirigents del club gal estan disposats a fer el que sigui per convèncer el seu crack que accedeixi a prolongar el seu contracte com a mínim un any més. Per això, i segons les mateixes informacions del diari francès, li haurien ofert la possibilitat de ser el centre del projecte, i accedirien a acabar amb la “vista gorda” que es té amb alguns pesos pesats del vestuari. Això implicaria, entre altres coses, fer fora Sergio Ramos l’estiu vinent, i per tant només un any després d’haver-lo fitxat.

De fet, segons L’Équipe, Mbappé mai va veure amb bons ulls la incorporació de l’exfutbolista del Reial Madrid. I és que Ramos va arribar al PSG amb la vitola de líder i d’home important. La conclusió és que Mbappé voldria ser encara més protagonista. I això passaria, entre d’altres coses, perquè el PSG es desprengués de l’andalús, malgrat que s’ha perdut la majoria de partits, per lesió.

La continuïtat de Mbappé al PSG, per tant, ha tornat a ser factible. Hi ha molts motius que sustenten aquesta hipòtesi. Per exemple, la seva mare, parisenca com ell, ja ha expressat públicament la seva voluntat que Mbappé es quedi a la seva ciutat natal.



Més notícies
Kylian Mbappé, amb el PSG | Europa Press
La misteriosa frase de Mbappé que el madridisme no sap desxifrar
Notícia: La misteriosa frase de Mbappé que el madridisme no sap desxifrar
Comparteix
El davanter francès genera dubtes sobre el seu futur
Kylian Mbappé defineix l'únic gol del partit | UEFA
Mbappé resol el tiroteig del PSG al Madrid amb un gol de geni (1-0)
Notícia: Mbappé resol el tiroteig del PSG al Madrid amb un gol de geni (1-0)
Comparteix
El crack francès atorga un mínim avantatge als seus en la darrera jugada del partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa