Món Esport
La misteriosa frase de Mbappé que el madridisme no sap desxifrar

Kylian Mbappé ha estat el gran protagonista del partit entre el París Saint-Germain (PSG), el seu actual equip, i el Reial Madrid, que, segons apunten totes les informacions que provenen des d’una i des de l’altra banda, hauria de ser el seu conjunt la temporada vinent. Tot i això, el davanter francès no s’ha deixat intimidar pel fet de jugar contra els seus futurs companys i ha fet un partit sensacional. Ho ha intentat constantment, ha generat moltes ocasions, ha forçat un penal que ha fallat Leo Messi i, finalment, ha aconseguit el gol de la victòria amb una diana de traca i mocador al darrer minut de l’enfrontament. Així, el PSG ha guanyat l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League.

Mbappé ha demostrat que està totalment compromès amb el PSG i que es deixarà la pell per conduir l’equip a la seva primera Lliga de Campions. Ha celebrat el gol amb ràbia, alegria i eufòria i no ha enviat cap senyal que faci pensar que serà jugador del Madrid l’any vinent. Tant és així que alguns merengues li han recriminat la seva efusivitat a l’hora de cridar la diana, de la mateixa manera que han criticat amb severitat que compartís imatges a les seves xarxes socials en les quals es mostrava molt cofoi pel triomf.

Però si el madridisme està preocupat no és només per això. En acabar el partit, Mbappé ha deixat anar una frase als micròfons de les televisions amb drets que tampoc no ha agradat gens a l’afició blanca: “Soc conscient que jugo en un dels millors equips del món”. Això, combinat amb una informació del diari Sport que assegura que el francès comença a meditar la possibilitat de renovar amb el PSG pels èxits que està aconseguint i els diners que li ofereixen, fa que cada cop estigui menys clar el seu futur.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa