Món Esport
El Barça canvia la seva postura respecte a la renovació de Dembélé

El Futbol Club Barcelona podria aconseguir la renovació del davanter francès Ousmane Dembélé. Com a mínim, segons ha informat el diari Sport, ja no es dona aquesta opció per perduda. El president, Joan Laporta, i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, haurien canviat la seva postura i s’haurien posat en contacte amb el representant del jugador, Moussa Sissoko, per iniciar una nova ronda de converses. Les negociacions encara no s’han reprès, però no hi ha cap mena de dubte que és un pas endavant molt significatiu per aconseguir allargar el contracte del francès.

El Barça fa el pas que demanava a Dembélé

Cal recordar que, després que el mes de desembre Dembélé no acceptés cap de les ofertes de renovació del Barça i tampoc no volgués marxar al mercat d’hivern, el club va donar el futbolista per perdut i el va castigar sense jugar. Tanmateix, el tècnic Xavi Hernández va intercedir i el va tornar a incloure a les seves convocatòries, fins al punt que ara és una peça molt important de l’equip. És per això que s’ha tornat a parlar d’una possible renovació des de les dues parts, però fins ara cap d’elles havia fet un pas endavant. El Barça volia que des del bàndol del jugador s’iniciessin les converses, però com que el temps ha passat i no hi ha hagut cap moviment, Laporta s’ha empassat l’orgull i ha accedit a negociar.

La renovació continua estant molt lluny

Ara bé, això no vol dir que la renovació de Dembélé estigui a prop. A l’hivern les postures estaven completament allunyades, així que hi haurà d’haver grans esforços des de les dues parts per arribar a una entesa. A més a més, l’agent Moussa Sissoko és molt dur en les negociacions i té unes exigències surrealistes, com el mateix Laporta va dir en una entrevista, així que el pacte encara està molt lluny. La voluntat del davanter podria ser molt important, ja que des de l’arribada de Xavi es troba molt a gust a l’equip, ha millorat el rendiment i els seus companys el valoren més que mai.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta confirma dos jugadors que abandonaran el Barça aquest estiu
Notícia: Laporta confirma dos jugadors que abandonaran el Barça aquest estiu
Comparteix
Ha assegurat que Ousmane Dembélé i Sergi Roberto no van acceptar les ofertes de renovació quan tocava
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
El cuiner de Dembélé critica els antics mètodes d’entrenament del Barça
Notícia: El cuiner de Dembélé critica els antics mètodes d’entrenament del Barça
Comparteix
A més, lloa amb molta passió Xavi Hernández i la seva manera d'entrenar

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a març 30, 2022 | 12:24
    No volem inadaptats a Can Barça març 30, 2022 | 12:24
    El primer que ha deu fer el senyor Laporta si pensa fitxar Dembélé és matricular-lo en un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística. Cal evitar que el nombre d'inadaptats que hi ha a Can Barça encara augmenti

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa