Món Esport
El cuiner de Dembélé critica els antics mètodes d’entrenament del Barça

Ousmane Dembélé està tenint la seva millor temporada des que va aterrar al Futbol Club Barcelona l’any 2017. Després d’uns anys nefastos amb Ernesto Valverde, Quique Setién i Ronald Koeman, per fi el campió del món està demostrant el seu potencial i la qualitat que ja va treure a col·lació en el Borussia Dortmund. Ara, amb el caliu de Xavi Hernández, ha revertit la seva situació. Tant és així, que ha estat i és un dels homes més importants de la resurrecció blaugrana. I és que des que va retornar, en el derbi contra l’Espanyol a l’RCDE Stadium, i per tant en els darrers deu partits, ha fet sis assistències i un gol. En el còmput global de la temporada ha marcat dos gols i ha fet nou assistències.

I és que per tenir un rendiment tan bo primer cal jugar. Després que en els primers cursos a Can Barça el francès es lesionés cada dues per tres, el seu representant, Moussa Sissoko, va decidir posar-li un nutricionista i cuiner. Aquest és Anthony Audebaud. En una entrevista al programa Va de Barça de Ràdio Flaixbac, Audebaud ha explicat els motius de la resurrecció en qüestió, després d’explicar qui és ell exactament.

“Soc un francès que es va enamorar fa tres anys de Catalunya i aquí estic, cuinant, gaudint… Fa tres anys la meva vida va fer un gir”, explica el cuiner, tot recordant que “em va trucar Sissoko després que li ho recomanessin des de París. Volia parlar amb mi perquè necessitava algú a casa de Dembélé, per cuidar-lo”.

Audebaud ha prosseguit reivindicant que “per fer una bona feina, t’hi impliques, t’hi involucres. Olga [la seva parella] em diu que passo més hores amb Ousmane que amb ella”. Declarat “culer fins a la medul·la”, admet que a Can Barça “hi ha molta pressió i al Barça no li anava gaire bé. Ara tenim més força, un equip, i un entrenador de puta mare que sent els colors i que entén com cal cuidar els jugadors i entrenar-los”.

La crítica a Valverde, Setién i Koeman

De fet, després d’esmentar la bona feina del tècnic terrassenc, que està donant els seus fruits en els resultats i les sensacions del Barça, ha criticat els anteriors mètodes d’entrenament en el mateix club, des de l’arribada del seu client. “A més de l’alimentació, Ousmane abans no s’entrenava com calia perquè l’entrenaven igual que a Luis Suárez. Però són dos prototips de jugadors diferents”.

Segons Audebaud, Dembélé “és un noi de puta mare”. A més, “espero que es quedi aquí. Mira el clàssic, va fer dues assistències!”, recorda. Tot i això, passi el que passi amb el futur de Dembélé, el xef té clar que “jo em quedo aquí”. Bon mètode de pressió per a l’entorn del jugador, tenint en compte la gran millora que ha experimentat des que està en les seves mans.

Audebaud, a més, en termes de la seva feina i d’allò que proporciona a Dembélé, assegura “està bé tenir una rutina i, a nivell mental, està bé tenir un plat que, si l’endemà va bé, es repeteixi, com el de la nit abans de fer totes dues assistències davant el Madrid. Això t’acaba donant confiança i ànims”.



Més notícies
Ousmane Dembélé celebra un gol amb els seus companys | Europa Press
El vestidor del Barça, clau en la possible renovació de Dembélé
Notícia: El vestidor del Barça, clau en la possible renovació de Dembélé
Comparteix
Jordi Alba s'ha sumat a una llarga llista de noms que rema a favor de la continuïtat del francès
Raphinha, jugador del Leeds | Europa Press
El Barça pressiona Dembélé i presenta una oferta per un extrem brasiler
Notícia: El Barça pressiona Dembélé i presenta una oferta per un extrem brasiler
Comparteix
El club ha ofert 35 milions d'euros per Raphinha, jugador revelació del Leeds

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa