Món Esport
El Barça pressiona Dembélé i presenta una oferta per un extrem brasiler

El Futbol Club Barcelona i l’entorn d’Ousmane Dembélé estan jugant una partida d’escacs. Després que l’intent de renovació per part del club s’anés a norris el passat mes de gener i que la directiva l’amenacés amb un càstig, finalment el jugador, amb el caliu de Xavi Hernández, ha revertit la situació.

Tant és així, que ha estat i és un dels homes més importants de la resurrecció blaugrana. I és que des que ha retornat, en el derbi contra l’Espanyol, i per tant en deu partits, ha fet sis assistències i un gol. Però això va més enllà de les xifres. S’està veient el millor Dembélé des que va aterrar a Can Barça l’estiu del 2017.

Com ha explicat El Món avui, s’ha produït un nou gir de guió en el futur del jugador a Catalunya. I és que, si en un principi es donava per fet que esgotaria el seu contracte i marxaria lliure el juny d’enguany, les coses podrien canviar. Segons la premsa francesa, el seu representant, Moussa Sissoko, hauria obert la porta a una possible renovació amb el Barça. Clar que hauria de donar el pas d’ell. L’agent hauria de treure’s l’orgull i demanar formalment la renovació. El que passa és que Sissoko pretendria el mateix.

Raphinha, el possible substitut de Dembélé

En aquest escenari, el Barça ja es prepara per si, una altra vegada, les negociacions no prosperen. I és que el passat hivern, la junta de Joan Laporta s’afanyava per resoldre la situació i, o bé assegurar-se la continuïtat del jugador, o bé vendre’l i obtenir uns diners a canvi. Ara, però, és el tot o el res. O arriben a un acord, o el temps s’haurà acabat i ja no existirà cap contracte vigent.

Llavors, si això es produís, el Barça intentaria contractar un extrem brasiler. Aquest és Raphael Dias Belloli, conegut com a Raphinha. Amb vint-i-cinc anys, i per tant un més que Dembélé, juga al Leeds United anglès després d’haver passat per l’Avaí brasiler, el Vitória Guimãraes i l’Sporting portuguesos i l’Stade Rennes francès. És internacional amb la canarinha, i aquesta temporada ha marcat 8 gols en 28 partits.

Segons ha informat el diari Sport, Jordi Cruyff i Mateu Alemany, director de scouting internacional i secretari de futbol del club, ja han contactat amb l’equip de la Premier League i, de fet, han presentat una primera oferta de 35 milions d’euros. El jugador, que acaba contracte el 2024, interessaria també a Liverpool i Bayern de Munic. Ara, doncs, Dembélé té la pilota a la seva teulada. I si no l’aprofita, se la podria quedar Raphinha.



Més notícies
Ronald Araújo, jugador del Barça | Europa Press
Complicacions serioses amb la renovació d’Araújo
Notícia: Complicacions serioses amb la renovació d’Araújo
Comparteix
El Barça no vol millorar la darrera oferta presentada a l'uruguaià
Ousmane Dembélé, davanter del Barça | Europa Press
Gir de guió inesperat sobre el futur de Dembélé
Notícia: Gir de guió inesperat sobre el futur de Dembélé
Comparteix
Segons la premsa francesa, el seu representant, Moussa Sissoko, hauria obert la porta a una possible renovació amb el Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa