Món Esport
Gir de guió inesperat sobre el futur de Dembélé

Quan semblava que el serial d’Ousmane Dembélé ja estava tancat, que senzillament acabaria aquesta temporada al Barça i després marxaria gratuïtament, la premsa francesa alerta d’un canvi inesperat en el guió del futur del davanter de Vernon. El periodista Olivier Goldstein, especialitzat en el mercat de fitxatges, ha explicat que Moussa Sissoko, el representant de Dembélé, ha obert la porta a una possible renovació del francès amb el Barça. Alerta que les seves exigències econòmiques són elevades, però que existeix aquesta possibilitat.

El Barça i Dembélé xoquen en un punt bàsic

Ara bé, Dembélé i el seu entorn posen una condició bàsica per poder allargar el seu contracte com a blaugrana: el Barça ha de fer el primer pas i convocar les negociacions. Aquest és, però, l’inconvenient principal que pot fer que la renovació no es produeixi mai, ja que el club blaugrana es troba en una situació totalment oposada. L’entitat culer considera que, ja que va ser Dembélé qui va rebutjar la darrera oferta de la institució, ha de ser ell qui mostri interès per tornar a negociar i ha de fer ell el primer cas, cosa que és el contrari del que volen Sissoko i el futbolista.

Dembélé podria jugar a dues bandes entre el Barça i el PSG

El cert és que el serial de Dembélé comença a semblar una broma de mal gust i s’està allargant molt més del compte. Tant el jugador com el seu representant no paren de canviar la seva versió i estan marejant el Barça i, el pitjor de tot, els seus aficionats. Alguns mitjans també apunten que cap dels clubs que s’ha interessat en Dembélé ha pogut cobrir les exigències econòmiques del francès, així que encara no ha pogut signar o verbalitzar cap acord. Això també podria estar forçant aquest gir de guió. De tota manera, l’última intuïció que tenia l’entitat blaugrana sobre el futbolista era que tenia un contracte aparaulat amb el París Saint-Germain (PSG) per substituir l’extrem dret Ángel di María, així que això no deixa de ser un episodi més del joc del gat i la rata que estan duent a terme Dembélé i el seu entorn.



Més notícies
Dembélé, durant un partit contra el PSG | Europa Press
El futur de Dembélé, cada cop més clar
Notícia: El futur de Dembélé, cada cop més clar
Comparteix
El Barça fa cas a la premsa francesa i creu que l'extrem de Vernon marxarà al París Saint-Germain
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
El Barça es pronuncia sobre les renovacions de Gavi i Araujo
Notícia: El Barça es pronuncia sobre les renovacions de Gavi i Araujo
Comparteix
A més, encara hi ha esperança amb una possible continuïtat de Dembélé

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa