Món Esport
El Barça es pronuncia sobre les renovacions de Gavi i Araujo
  • CA

El Futbol Club Barcelona viu en un estat eufòric únic. El què i el com al Santiago Bernabéu han fet que el barcelonisme visqui les darreres hores amb un somriure d’orella a orella. Un barcelonisme que comprèn l’afició, però també els jugadors. Homes com Gerard Piqué van deixar clara la seva alegria en el postpartit. També és el cas de dos joves que, a hores d’ara, estan en boca dels dirigents del club.

Ronald Araujo i Gavi. Dues de les perles de l’equip de Xavi Hernández. Dos jugadors molt importants en la creixent evolució del Barça. Tots dos van disputar minuts en l’exhibició blaugrana contra el Madrid, i en van ser importants. Gavi en la segona part, entrant per Frenkie de Jong, i Araujo en la totalitat del partit, i fins i tot marcant el segon gol. Dos jugadors cabdals que, això sí, acaben contracte l’any que ve.

Per això, és transcendental tenir com més aviat possible lligades les seves continuïtats. Perquè no passi com el que està passant amb Dembélé. Perquè continuïn en l’equip i el facin créixer, mentre ells també creixen. I precisament en això s’està treballant. Avui, el vicepresident esportiu del club, Rafa Yuste, s’hi ha pronunciat, en una entrevista a Catalunya Ràdio. I, si bé encara no hi ha res fet, s’hi ha mostrat optimista.

Optimisme amb les renovacions de Gavi i Araujo

“En tots dos casos, estem treballant al màxim de les nostres possibilitats perquè no hi hagi cap problema amb les renovacions i continuïn sent jugadors del club”, ha assegurat. Yuste, a més, ha admès que “ells estan molt i molt contents al grup, a l’equip i això fa que les negociacions siguin més fàcils. Quan els jugadors s’estimen on són és més fàcil parlar. I per això soc optimista. Perquè tots -també ells- estem fent el possible perquè sigui possible la renovació”.

Bri d’esperança amb la continuïtat de Dembélé

Yuste també s’ha pronunciat sobre la situació d’Ousmane Dembélé. El directiu ha recordat que “com sabeu, les negociacions no van donar fruit en el seu dia. Però Xavi ens manifesta que és un jugador excepcional -i ho és- i que aporta molt al club. Crec que Xavi també està fent una tasca fonamental a nivell psicològic, perquè ajuda Dembélé a entendre millor el sistema“. Yuste, a més, ha celebrat que “està clar que Xavi és un referent per als jugadors. El cas és que si Dembélé se sent cada vegada més a gust en els pròxims mesos -jo palpo que està sent així-, no descarto que ens puguem tornar a trobar amb els seus agents amb la possibilitat que l’Ousmane pugui continuar amb nosaltres“.



Més notícies
Els jugadors del Barça, celebrant la victòria al Santiago Bernabéu | FC Barcelona
Els obstacles que haurà de superar el Barça per intentar remuntar la Lliga
Notícia: Els obstacles que haurà de superar el Barça per intentar remuntar la Lliga
Comparteix
Als homes de Xavi els esperen quatre compromisos exigents i sis més aviat factibles
Paulo Dybala, jugador de la Juventus | Europa Press
El Barça podria fitxar gratuïtament un jugador desitjat des de fa temps
Notícia: El Barça podria fitxar gratuïtament un jugador desitjat des de fa temps
Comparteix
El davanter argentí Paulo Dybala, de la Juventus de Torí, no renovarà amb el club italià

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa