Món Esport
El Barça podria fitxar gratuïtament un jugador desitjat des de fa temps

El davanter argentí Paulo Dybala no renovarà el seu contracte amb la Juventus de Torí i aquest estiu quedarà lliure per marxar gratuïtament a l’equip que vulgui. Així ho ha avançat la premsa esportiva italiana, que ha tingut accés a la reunió definitiva entre el futbolista i el club i ha deixat clar que no hi ha cap mena de possibilitat de mantenir el futbolista de Laguna Larga a la Vecchia Signora. D’aquesta manera, finalitza una bonica relació de set anys entre Dybala i la Juve, que junts han avançat fins a cinc lligues italianes i una final de la UEFA Champions League, on, tot cal dir-ho, van ser clarament superats pel Reial Madrid l’any 2017.

L’Atlètic de Madrid i l’Inter de Milà, favorits per endur-se Dybala

Ara queda esbrinar quin serà l’equip de destí d’un dels jugadors de moda dels últims anys, que si bé no ha estat tan espectacular com es projectava quan va iniciar el seu camí a Itàlia, té 28 anys i es troba en un punt àlgid de la seva carrera esportiva. La premsa italiana el situa a dos llocs per damunt de tots els altres: l’Inter de Milà i l’Atlètic de Madrid. De fet, els matalassers s’han interessat en Dybala en reiterades ocasions i en el darrer mercat de fitxatges, el de l’estiu de 2021, ja va estar a punt de formar part de les files del conjunt dirigit pel seu compatriota, el Cholo Simeone.

El Barça, molt atent al futur del davanter argentí

Ara bé, el Futbol Club Barcelona també es podria sumar a la cursa per Paulo Dybala. És més, hi ha alguns mitjans argentins que, juntament amb el Chelsea, situen l’equip culer en un segon esglaó de favorits per endur-se el jugador, sempre per darrere d’Atlètic i Inter. Cal recordar que l’estiu de 2017, quan Dybala es trobava en un dels seus millors moments, el Barça ja es va interessar en la seva arribada, tot i que en aquella ocasió la Juventus demanava molts diners per ell. Finalment, Coutinho va acabar sent l’escollit i el club blaugrana va esperar per ell fins a l’hivern d’aquella mateixa temporada. Així doncs, no s’ha de descartar que pugui acabar fitxant pel Barça, si bé la seva posició, de segon davanter, no acaba d’encaixar a l’estructura de Xavi Hernández.



Més notícies
Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Canvi radical al cas Haaland després de la golejada del Barça al Madrid
Notícia: Canvi radical al cas Haaland després de la golejada del Barça al Madrid
Comparteix
Jan Aage Fjortoft, considerat el 'portaveu' de la família Haaland, ha tingut paraules d'admiració per Xavi
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
El Barça ja sap com podria pagar el fitxatge de Haaland
Notícia: El Barça ja sap com podria pagar el fitxatge de Haaland
Comparteix
El club blaugrana està estudiant diversos mecanismes per escometre el fitxatge del noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa