Món Esport
El vestidor del Barça, clau en la possible renovació de Dembélé

El vestidor del Barça pot ser fonamental per acabar aconseguint una possible renovació del davanter francès Ousmane Dembélé, ara que han tornat a aparèixer informacions des de la premsa gal·la que asseguren que l’extrem de Vernon s’està plantejant la possibilitat d’allargar el seu contracte amb l’entitat blaugrana. Durant els darrers dies han estat moltes les veus de la plantilla culer que s’han manifestat a favor de la seva renovació. De fet, cap d’ells no ha volgut llançar pilotes fora i sempre que han estat preguntats al respecte, s’han posicionat de forma clara. Alguns dels casos que han transcendit han estat els del porter alemany Marc-André Ter Stegen o els joves migcampistes Nico González i Gavi.

Jordi Alba també demana la renovació de Dembélé

L’últim que s’ha afegit a aquesta llista ha estat el lateral esquerre de l’Hospitalet de Llobregat Jordi Alba. A la concentració de la selecció espanyola, el jugador blaugrana ha parlat amb la Cadena SER i ha estat molt clar sobre el futur de Dembélé: “Renovar Dembélé? Crec que ho haurien de fer. En la seva posició és un dels millors del món amb diferència. Està motivat i no sé què farà, però espero que es quedi”. La sensació és similar a la de la temporada passada amb Leo Messi, quan tot l’equip remava públicament a favor de la renovació de l’argentí. El van aconseguir convèncer, tot i que va haver d’acabar marxant pels problemes econòmics del club.

Xavi i Aubameyang, els més insistents

Però si hi ha dos actors que estan sent fonamentals en aquesta pressió positiva que s’està fent a Dembélé, aquests són el tècnic Xavi Hernández i el davanter de moda Pierre-Emerick Aubameyang. El tècnic egarenc insisteix en la idea que “ben treballat, pot ser el millor del món a la seva posició”, mentre que l’atacant gabonès ha dirigit diversos missatges públics per demanar-li que es quedi, ja que estan units per una bona amistat, la qual es reflecteix sobre el terreny de joc amb molt bones jugades d’associació entre tots dos. La decisió final, però, sempre estarà en mans del Mosquit.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
La condició bàsica de Dembélé per renovar amb el Barça
Notícia: La condició bàsica de Dembélé per renovar amb el Barça
Comparteix
El davanter francès demana que el club faci el primer pas i reactivi les negociacions
Ousmane Dembélé, davanter del Barça | Europa Press
Gir de guió inesperat sobre el futur de Dembélé
Notícia: Gir de guió inesperat sobre el futur de Dembélé
Comparteix
Segons la premsa francesa, el seu representant, Moussa Sissoko, hauria obert la porta a una possible renovació amb el Barça

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Soci FCB a març 25, 2022 | 22:17
    Soci FCB març 25, 2022 | 22:17
    Ara el que cal que es faci la pregunta A Dembele es Xavi que pregunte a Neymar que haria ahora si cogeria el dinero del PSG sé quedaria és el Barça cobrando menos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa