Món Esport
La foto que demostra que la renovació de Dembélé és a prop

El Futbol Club Barcelona està treballant de valent per confeccionar el millor equip possible de cara a la temporada vinent. La secretaria tècnica pretén atorgar a l’entrenador, Xavi Hernández, una plantilla perfeccionada. L’actual ja és bona, en tant que ha estat capaç de golejar a equips d’entitat com el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid o el Nàpols, i de retallar molts punts en el seu utòpic objectiu de guanyar la Lliga. Però una de les assignatures pendents és la d’Ousmane Dembélé. Després que l’entorn del francès es negués a renovar el passat mes de gener, avui ha transcendit una imatge del secretari de futbol del Barça, Mateu Alemany, a la ciutat marroquina de Marràqueix, previsiblement per a reunir-se amb l’agent del jugador, Moussa Sissoko.

Cal recordar que ahir, durant el partit entre els blaugranes i el Sevilla, el mateix Alemany, en una intervenció als micròfons de Movistar+, va assegurar que “si Dembélé s’adapta a les nostres condicions, podria continuar”. El rendiment del campió del món des del serial de la finalment no renovació és millor que mai. Mai havia jugat tan bé amb la samarreta blaugrana. Xavi l’ha recuperat i l’ha convertit en un dels líders de la seva Xavineta.

El paper de Xavi Hernández i Joan Laporta en l’intent de renovació

De fet, més enllà del suport que ha donat el tècnic en privat al jugador, públicament també s’ha referit al mateix, i a la circumstància contractual que el rodeja. En una roda de premsa de la setmana passada, va reconèixer que “per nosaltres és un jugador important, que marca diferències, però és una qüestió entre ell i el club. Tant de bo es pugui arribar a un acord perquè segueixi”.

Per la seva banda, el president del club, Joan Laporta, molt afectuós últimament amb el francès, va anunciar, en una entrevista a TVE, que “hem de seure a parlar. Sé que està còmode al Barça. Veurem què passa”. De moment, el que ha passat és que l’entitat catalana, mitjançant Alemany, ja ha fet una passa de gegant en reunir-se amb Sissoko, tal com ha il·lustrat Jijantes FC. Ara, caldrà veure si l’agent cedeix les seves pretensions econòmiques i finalment l’operació arriba a bon port.



Més notícies
Joan Laporta celebra la Copa amb Messi | Europa Press
Laporta canvia la seva versió sobre un possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Laporta canvia la seva versió sobre un possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
"Si ell vol parlar amb mi per tornar, jo estaré encantat", ha assegurat
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Notícia: Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Comparteix
Els socis del Barça han aprovat l'acord de patrocini entre el club blaugrana i Spotify

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a abril 04, 2022 | 18:01
    No volem inadaptats a Can Barça abril 04, 2022 | 18:01
    Ja està aprenent la llengua del país el senyor Dembélé? Si no és així, aviseu-lo que el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza cursos de llengua catalana i de que a Can Barça ja n'estem tips i farts d'inadaptats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa