Món Esport
Laporta canvia la seva versió sobre un possible retorn de Messi al Barça

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha obert la porta a un possible retorn de l’astre argentí Leo Messi a l’entitat blaugrana. En declaracions a Televisió Espanyola, el màxim dirigent de la institució culer ha assegurat que “si ell vol parlar amb mi per tornar, jo estaré encantat”. Aquesta nova versió xoca frontalment amb les seves paraules d’ara fa pocs dies, quan va dir que des del club no es contemplava aquesta opció. A falta de saber si hi ha hagut algun canvi substancial en les darreres hores, el més probable és que Laporta hagi volgut matisar les seves primeres declaracions, en les quals semblava que Messi tenia la porta tancada, i ha donat a entendre que, si bé aquesta possibilitat ara mateix no està sobre la taula, tampoc no està descartada.

Un possible retorn de Messi al Barça

De totes maneres, el retorn de Messi al Barça no podria ser imminent en cap cas. L’argentí té contracte amb el seu actual equip, el París Saint-Germain (PSG) fins al mes de juny de 2023. És del tot improbable que el club francès el vulgui deixar marxar aquest estiu, així que qualsevol equip que el vulgui fitxar s’haurà de remetre a la seva clàusula de rescissió. Les xifres d’aquesta no han transcendit, però no estaran a l’abast de cap equip i tampoc n’hi haurà molts que estiguin disposats a incorporar-lo per aquest preu, ja que el seu rendiment ha baixat de forma dràstica a París.

Així doncs, un possible retorn de Messi al Barça s’hauria de contemplar de cara a 2023, tan bon punt acabi contracte amb el PSG i quedi lliure per marxar a l’equip que vulgui. Això sempre que no renovi amb el club parisenc. De totes maneres, aquest estiu tampoc no és el millor moment per parlar d’un retorn de l’astre argentí. En primer lloc, perquè el projecte de Xavi Hernández es troba encara a les beceroles i, tot just ara que comença a arrencar, un element com aquest podria distorsionar molt la seva dinàmica. D’altra banda, el pròxim hivern es disputarà el Mundial de Qatar i molts jugadors reservaran forces de cara a aquesta cita.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Notícia: Els compromissaris del Barça brinden un nou èxit a Joan Laporta
Comparteix
Els socis del Barça han aprovat l'acord de patrocini entre el club blaugrana i Spotify
Pedri González, jugador del Barça, durant el partit contra el Sevilla | FC Barcelona
És Pedri un dels cinc millors jugadors del món?
Notícia: És Pedri un dels cinc millors jugadors del món?
Comparteix
El canari acumula bones xifres, aixeca el públic de la seva butaca i, a sobre, decideix partits

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Francesc m Biscamps i Valero a abril 04, 2022 | 19:00
    Francesc m Biscamps i Valero abril 04, 2022 | 19:00
    Tot sigui per i pel Barcelona i Catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa