Món Esport
Dembélé i Laporta protagonitzen una imatge que fa il·lusionar l’afició

L’entorn d’Ousmane Dembélé va negar-se el passat mercat hivernal de fitxatges a renovar el contracte. Aquest expira el juny d’enguany. Per tant, el Futbol Club Barcelona pretenia prolongar-lo. Després de la negativa, a base de pressions públiques, se’l va convidar a marxar del club. Un adeu al final de la temporada es presenta horrible, en tant que no deixaria cap euro al club després d’haver estat fitxat per una milionada. Marxar al mes de gener, en canvi, sí que hauria suposat algun ingrés, encara que no hagués estat gaire elevat.

El jugador francès i el seu agent, però, es van negar també a sortir. Al cap i a la fi estaven en el seu dret. Tenint en compte això, el president, Joan Laporta, i el director de futbol, Mateu Alemany, van anunciar un càstig: van dir que Dembélé no tornaria a jugar ni un minut amb la samarreta blaugrana.

En aquest escenari, Xavi Hernández, que ja l’havia tingut a les seves ordres els mesos anteriors, va demanar una exempció. Conscient dels problemes en atac que arrossegava l’equip en aquell moment, i de la qualitat del futbolista quan està en bona forma, va intervenir per aixecar el càstig. Dembélé va passar d’estar bescantat per la directiva, a tornar a jugar. I, després d’afrontar xiulets en el seu retorn al Camp Nou, els va canviar per aplaudiments amb actuacions de mèrit. Xavi va aconseguir que Dembélé, per primer cop com a futbolista del Barça, brilli i somrigui.

Ara, en termes del contracte i a efectes pràctics, tot continua igual. La realitat és que Dembélé ja pot negociar amb el club que desitgi, i que marxarà al final de la temporada. Tot i això, encara hi ha l’opció que renovi. Si bé és un escenari complicat i remot després del què va passar el mes de gener, no és impossible.

La imatge que il·lusionarà el barcelonisme

I ho és una mica menys tenint en compte la imatge que ha publicat darrerament el club, i que ha tingut lloc a Istanbul, en la prèvia al partit contra el Galatasaray. En aquesta es veu Laporta abraçant Dembélé. Una imatge molt significant, que arriba després de l’encreuament de crues declaracions entre l’agent del jugador i el mateix Laporta. Aquest, al mes de desembre, va arribar a lloar Dembélé. Primer, perquè no deixava de ser un jugador seu. Segon, per convèncer-lo. Ara, després de la confiança interna i pública que està oferint Xavi en el jugador, és Laporta, persona carinyosa per excel·lència, qui també hi està intervenint. El camí del millor Dembélé al Barça encara no ha acabat, i el president pretén allargar-lo.

Joan Laporta i Ousmane Dembélé s’abracen | FC Barcelona


Més notícies
Pedri González, amb Laporta, Yuste i Alemany | Europa Press
La junta directiva del Barça s’hauria plantejat la venda de Pedri
Notícia: La junta directiva del Barça s’hauria plantejat la venda de Pedri
Comparteix
Segons Esport3, s'hauria parlat d'aquesta possibilitat per generar plusvàlua, però s'hauria descartat de seguida
La bruta estratègia dels aficionats del Galatasaray per perjudicar el Barça
Notícia: La bruta estratègia dels aficionats del Galatasaray per perjudicar el Barça
Comparteix
Un grup d'ultres ha llançat pirotècnia al costat de l'hotel de l'expedició blaugrana per impedir el seu descans en plena matinada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa