Món Esport
La bruta estratègia dels aficionats del Galatasaray per perjudicar el Barça

El Futbol Club Barcelona i el Galatasaray Spor Kulubu s’enfrontaran aquest dijous a la tornada dels vuitens de final de la UEFA Europa League al Nef Stadyumu, també conegut com a infern turc. Els blaugranes no van ser capaços de superar l’empat a cap gol de l’anada al Camp Nou i ara estan obligats a guanyar en un estadi molt complicat, un dels més hostils del món com el seu mateix nom indica. De fet, els futbolistes i altres membres de la plantilla blaugrana ja han pogut experimentar, abans de l’inici del partit, com se les gasten a Istanbul.

Pirotècnia contra l’expedició del Barça

El Barça s’ha allotjat a l’hotel de superluxe Ritz-Carlton, a prop del centre de la ciutat, i ha rebut una visita molt desagradable de matinada. Concretament, entre les tres i les quatre del matí, un grup d’aficionats del Galatasaray ha arribat fins a aquest hotel i ha llançat dues bateries de deu coets a les 3:46h que han fet un gran xivarri. El seu objectiu no ha estat altre que impedir que els jugadors blaugranes poguessin dormir bé aquesta nit i descansar per al partit. Els membres del cos de seguretat del Ritz-Carlton han intentat detenir els ultres, però aquests han estat més ràpids i han fugit amb motos abans que se’ls pogués sancionar d’alguna manera.

Es tracta d’un fet que pot semblar anecdòtic en primera instància, però per als entrenadors de futbol més disciplinats, com és el cas de Xavi Hernández, el descans dels seus futbolistes és fonamental. Només cal recordar què feia Pep Guardiola en la seva etapa al Barça, quan fins i tot s’assegurava personalment que els seus jugadors estiguessin al llit a l’hora que ell els demanava. Per tant, els blaugranes ja parteixen amb un petit desavantatge més de cara a aquest partit. Sigui com sigui, això no pot ser una excusa i continuen estant obligats a guanyar.



Més notícies
L'entrenament dels jugadors del Barça a l'estadi del Galatasaray | FC Barcelona
Quan i on veure el Galatasaray-Barça
Notícia: Quan i on veure el Galatasaray-Barça
Comparteix
Els blaugranes han de guanyar a Istanbul si volen ser als quarts de final de l'Europa League
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi explica la influència que ha rebut per part de Van Gaal
Notícia: Xavi explica la influència que ha rebut per part de Van Gaal
Comparteix
El català, a més, es pronuncia sobre els rumors de Haaland, en la prèvia al duel contra el Galatasaray

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa