Món Esport
Quan i on veure el Galatasaray-Barça

Caure eliminats de la fase de grups de la UEFA Champions League i passar a la segona competició europea, l’Europa League, va ser quelcom que la gran majoria de culers va considerar humiliant. Tanmateix, després de la renovació i la remodelació del Barça per part de Xavi Hernández i d’una eliminatòria sensacional contra un dels rivals més complicats del torneig, el Nàpols, les coses han canviat completament. No es pot ni comparar amb una Lliga de Campions, però l’Europa League ja comença a fer il·lusió als seguidors blaugranes, així que, ara, tornar a quedar eliminats seria un cop molt baix. Per tant, el Barça està obligat a guanyar contra el Galatasaray la tornada dels vuitens de final al Nef Stadyumu, també conegut com a infern turc.

El Galatasaray, el rival

A l’anada es van poder veure dues coses molt clares, les quals permeten entendre el resultat d’empat a zero. Per una banda, el Galatasaray és un equip que, nom per nom, és completament inferior al Barça, així que els va ser impossible marcar un gol. Ara bé, per l’altra, el tècnic català Domènec Torrent té el conjunt d’Istanbul molt ben treballat, així que els blaugranes no es poden confiar, ja que al Camp Nou no van poder superar la defensa turca. A més a més, el jugador més destacat amb diferència, Kerem Aktürkoğlu, va marcar un doblet contra el Besiktas en el darrer duel de Lliga i arriba en forma al partit.

L’alineació del Barça

Xavi Hernández, però, també arriba a aquest enfrontament amb l’equip motivat després de la golejada contra l’Osasuna del cap de setmana passat. El tècnic egarenc compta amb gairebé totes les peces, a excepció dels lesionats de llarga durada i de Dani Alves, que no va ser inscrit per a aquesta competició, així que no té excuses. Això sí, haurà de dir als seus jugadors que siguin més verticals i que mosseguin molt més a la pressió si volen batre el Galatasaray. La seva alineació més probable és la següent: Ter Stegen; Dest, Piqué, Araujo, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Adama, Aubameyang, Ferran Torres.

Horari i televisió

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Galatasaray Spor Kulubu, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la UEFA Europa League, es disputarà avui 17 de març al Nef Stadyumu a partir de les 18:45h. Es podrà veure a través de Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi explica la influència que ha rebut per part de Van Gaal
Notícia: Xavi explica la influència que ha rebut per part de Van Gaal
Comparteix
El català, a més, es pronuncia sobre els rumors de Haaland, en la prèvia al duel contra el Galatasaray
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça | Europa Press
Aubameyang explica per què s’ha adaptat tan ràpidament al Barça
Notícia: Aubameyang explica per què s’ha adaptat tan ràpidament al Barça
Comparteix
El gabonès sap "el què ens espera" en la visita al Galatasaray de demà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa