Món Esport
Una nova lesió al Barça confirma que ha tornat la plaga

El Futbol Club Barcelona ha comunicat la lesió de Nico González. El migcampista gallec pateix “una fractura en el quart dit del peu esquerre”, segons ha notificat l’entitat blaugrana, i malgrat que no s’ha anunciat el temps de baixa, en ruptures d’aquesta mena es pot arribar fins a les sis setmanes de recuperació, així que Nico podria haver dit adeu a tot el que queda de temporada. Nico, que ha debutat aquest mateix curs amb el primer equip blaugrana, ha disputat fins a trenta-set partits, ha marcat dos gols, ha repartit dues assistències i ha estat molt important en determinats trams de la temporada.

La baixa de Nico González confirma el retorn de la plaga de lesions

La lesió de Nico González se suma a les baixes de fins a set futbolistes més. Amb l’arribada de Xavi Hernández i el retorn del doctor Ricard Pruna, es va posar remei a la plaga de lesions que va turmentar Ronald Koeman a inicis de curs. Tanmateix, l’exigència de les darreres setmanes, on el Barça ha disputat un partit vital cada tres o quatre dies de forma regular, ha fet que molts jugadors tornin a caure lesionats.

Pel que fa als noms en qüestió, Pedri González, Sergiño Dest i Sergi Roberto es perdran tot el que queda de temporada, tenint en compte que Nico també podria entrar a aquesta llista. D’altra banda, Samuel Umtiti i Ansu Fati tampoc no tenen l’alta mèdica, si bé és cert que podrien reaparèixer pròximament. A més a més, Óscar Mingueza i Martin Braithwaite han donat positiu per coronavirus i també es perdran els pròxims partits. A tot això cal afegir els noms de futbolistes com Gerard Piqué i Dani Alves, que fa temps que arrosseguen molèsties.

Una temporada per oblidar a can Barça

El Barça està finalitzant de la pitjor manera possible una temporada per oblidar. Va començar fatal, amb la marxa de Leo Messi i Antoine Griezmann i un Ronald Koeman totalment discutit. Quan Xavi va substituir el tècnic neerlandès, les coses van començar a millorar, fins a arribar a uns mesos de febrer i març excelsos, on el 0-4 al Reial Madrid va donar l’alegria més gran als culers d’aquesta temporada. Ara bé, l’abril ha estat nefast per als blaugranes, amb l’eliminació de l’Europa League i la pèrdua de punts a la Lliga en les darreres jornades contra equips modestos, a la qual s’hi ha de sumar la plaga de lesions.

Caldrà veure què és capaç de fer Xavi amb tota una pretemporada per endavant i la possibilitat que arribin alguns jugadors interessants al mercat de fitxatges d’estiu, comptant sempre amb la delicada situació econòmica del Barça. Això sí, els blaugranes no han d’oblidar que encara queden cinc partits amb el gran objectiu de certificar la classificació per a la Champions de la temporada vinent, cosa que és vital per tal de poder-se refer en un futur immediat.



Més notícies
Sergiño Dest, exjugador del Barça | Europa Press
Sergiño Dest, lesionat: què té i quants partits es perdrà?
Notícia: Sergiño Dest, lesionat: què té i quants partits es perdrà?
Comparteix
El lateral dret estatunidenc del Barça es perdrà tot el que queda de temporada
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Notícia: Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa
Comparteix
El defensa central del Barça es perdrà la tornada contra l'Eintracht de Frankfurt amb gairebé total seguretat
Mingueza i Pedri, al Camp Nou envaït per alemanys | Europa Press
Pedri es perdrà tot el que queda de temporada
Notícia: Pedri es perdrà tot el que queda de temporada
Comparteix
El club ha comunicat que el migcampista canari pateix una ruptura al bíceps femoral de la cuixa esquerra
Sergi Roberto, lesionat | Europa Press
Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació
Notícia: Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació
Comparteix
El futbolista de Reus es perdrà el que queda de temporada quan ja es projectava el seu retorn

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa