Món Esport
Sergiño Dest, lesionat: què té i quants partits es perdrà?

La temporada de Sergiño Dest, lateral dret del Futbol Club Barcelona, ha estat un autèntic calvari. Més enllà de les males sensacions esportives, el seu periple amb les lesions està sent horrible. Després d’haver estat titular en el darrer duel del Barça contra el Rayo Vallecano al Camp Nou, el jugador estatunidenc va haver de retirar-se lesionat a la mitja part. Ara, l’entitat blaugrana ha comunicat que Dest pateix “una lesió al semitendinós de la cuixa dreta”. D’aquesta manera, es confirma la seva baixa, tot i que el Barça, com ja és habitual, no comunica quants partits es perdrà.

Dest es perdrà tot el que resta de temporada

Ara bé, sí que se sap que en lesions d’aquestes característiques es descarta una recuperació ràpida i més aviat cal pensar en un temps de baixa de més d’un mes, amb la qual cosa el més probable és que Dest ja hagi dit adeu a tot el que resta de temporada. Així doncs, se suma a Pedri González pel que fa a futbolistes que no poden acabar el curs amb la samarreta blaugrana a causa de les lesions. L’arribada de Xavi Hernández i el doctor Ricard Pruna va acabar en un primer moment amb aquesta plaga, però els problemes físics han tornat a caure com una llosa a can Barça.

Podríem haver vist l’últim partit de Dest amb la samarreta del Barça

Aquesta baixa de Dest podria arribar a suposar, fins i tot, que ja no es vegi mai més el lateral dret estatunidenc amb la samarreta culer. És un dels jugadors que es troben a la rampa de sortida i el club no dubtarà a transferir-lo si arriba alguna oferta interessant per a ell. És molt jove i se’l va fitxar com a aposta de futur, però no ha arribat a esclatar mai amb el Barça i actualment ha quedat més que demostrat que no té nivell per a un equip d’aquest nivell.



Més notícies
Jordi Alba, durant el partit contra el Rayo Vallecano | FC Barcelona
El Barça de Xavi s’enfonsa en una nit trista i vergonyosa al Camp Nou (0-1)
Notícia: El Barça de Xavi s’enfonsa en una nit trista i vergonyosa al Camp Nou (0-1)
Comparteix
El mal joc dels blaugranes s'ha combinat amb un arbitratge insultant i l'antiesportivitat del Rayo Vallecano
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
El rècord que Xavi mai hauria volgut batre
Notícia: El rècord que Xavi mai hauria volgut batre
Comparteix
El Barça ha perdut tres partits seguits en una mateixa temporada per primera vegada en la història

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa