Món Esport
El rècord que Xavi mai hauria volgut batre
  • CA

El Barça ha signat un partit desastrós davant el Rayo Vallecano. Els blaugranes han perdut per 0-1 al Camp Nou contra un rival de la part baixa de la taula. Un solitari gol d’Álvaro García després d’una greu errada de Dest ha bastat als madrilenys per endur-se el triomf de la Ciutat Comtal, ja que els barcelonistes no han estat capaços de fer un sol gol en 105 minuts de joc. D’aquesta manera, el FC Barcelona ha encaixat la tercera derrota seguida al seu estadi en una mateixa temporada, un fet que no havia succeït mai en els 123 anys d’història de l’entitat.

El desastre del Barça com a local va començar fa deu dies amb la visita de l’Eintracht de Frankfurt al Camp Nou al partit de tornada dels quarts de final de l’Europa League. Els blaugranes van quedar eliminats d’aquesta competició europea al perdre al seu estadi per 2-3 en un partit on el resultat va arribar a ser de 0-3. Quatre dies més tard, el conjunt culer va tornar a jugar al seu camp, aquest cop davant el Cadis, que arribava a Barcelona en posicions de descens. Els andalusos van treure els colors al Barça en imposar-se per 0-1. Una setmana després i tot i haver trencat la ratxa de dues derrotes seguides guanyant a Anoeta, els catalans han tornat a perdre al Camp Nou.

Xavi no es casa amb ningú

La derrota davant el Cadis ja va fer molt de mal a Xavi, que va reconèixer després d’aquell duel que “ens hem de mirar a la cara, no podem perdre aquest partit”. El tècnic blaugrana sabia que no es podia repetir una desfeta igual i no només perquè suposaria batre un dels rècords més negatius de la història del Barça, sinó perquè seria la tercera vegada que el seu equip perd contra un rival inferior al seu estadi en deu dies. De fet, l’entrenador culer ha fet tot el possible per evitar la derrota i no ha tingut miraments per carregar-se a Dest al descans o per treure del camp al minut 60 a Ferran Torres i a un Frenkie de Jong que ha acabat molt empipat. Però ni ell mateix ni els seus futbolistes han estat capaços d’evitar que aquest equip es pengi el cartell de ser l’únic que ha perdut tres partits seguits en el Camp Nou durant un mateix any.



Més notícies
Jordi Alba, durant el partit contra el Rayo Vallecano | FC Barcelona
El Barça de Xavi s’enfonsa en una nit trista i vergonyosa al Camp Nou (0-1)
Notícia: El Barça de Xavi s’enfonsa en una nit trista i vergonyosa al Camp Nou (0-1)
Comparteix
El mal joc dels blaugranes s'ha combinat amb un arbitratge insultant i l'antiesportivitat del Rayo Vallecano
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta hauria provocat una empipada a Alemanya
Notícia: Joan Laporta hauria provocat una empipada a Alemanya
Comparteix
El Bayern de Munic consideraria que el club blaugrana ha mostrat interès en Lewandowski per perjudicar-lo econòmicament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teix a abril 25, 2022 | 06:52
    Teix abril 25, 2022 | 06:52
    Lluny d’aquells anys d’en Cruyff, quan tots sabien de tot i un extrem esquerrà podia fer de defensa dretà i quan Vaquero es bastava per esbandir les defenses contràries; lluny dels temps d’en Guardiola. Ara, se’ls demana que facin el que no saben fer: jugar com ho feien els qui en sabien; ni en saben ni sembla que en vulguin. Maregen la perdiu-pilota fins que els contraris ja han tingut prou temps de plantar la barraca i d’anar calentant les cames per les corredisses que és com fan la majoria de gols Potser en Xavi en sabia massa i no entén que no l’entenguin o que un equip on no n’hi ha no en pot rajar Crec que a Pedri se l’ha inflat una mica massa. El mateix es pot dir d’altres joves arribats de fora o pujats al primer equip. El seu moment sembla que encara no ha arribar i no se’ls pot carregar el primer equip a l’esquena. Pedri fa coses meravelloses però no és un dic al centre del camp ni és consistent en l’atac ni (encara) és capaç d’imposar-se en l’equip. Gavi va en camí de perdre’s. És lloable la seva actitud però el seu nervi no es contagia, és veu obligat a ser massa individual i els contra-atacants també se’l rifen... podria ampliar-se la llista. I en Ferran? (?!) Els veterans, que havien de ser els mentors dels joves, prou feina tenen amb ells mateixos...
  2. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a abril 25, 2022 | 06:55
    El Tito Cruyff abril 25, 2022 | 06:55
    La culpa és nostra q no varem entendre a en Joan Laporta. Vam entendre q en Xavi venia per quedar-s'hi i en Laporta va dir que venia per cagar-s'hi.
  3. Icona del comentari de: Culé decebut i emprenyat. a abril 25, 2022 | 07:07
    Culé decebut i emprenyat. abril 25, 2022 | 07:07
    Doncs jo no n'estic segur, d'aquest record vergonyós. La temporada 60-61, el Barça va jugar molts partits amb l'equip reserva per guardar els jugadors principals per a la Copa d'Europa (Que va acabar perdent contra el Bemfica). Si no recordo malament, va perdre a casa contra un equip dels de darrera - no sé si ea el Ràcing de Santander o l'Oviedo- per 3 a 5. No he sabut trobar els resultats d'aquell final de lliga en cap hemeroteca.
  4. Icona del comentari de: La Xavineta dels Valors a abril 25, 2022 | 07:22
    La Xavineta dels Valors abril 25, 2022 | 07:22
    Els rècords estan per superar-los! Que gran Xavi i quanta humilitat!
  5. Icona del comentari de: Lliçó d'en Cruyff a abril 25, 2022 | 12:16
    Lliçó d'en Cruyff abril 25, 2022 | 12:16
    Estimat Teix, en Xavi ens ha de rescabalar la teoria tant fantàstica de jugar amb un fals 9. Jo potser hi afegiria la de jugar amb un fals porter. A en Ter Stegen li fan molts gols, doncs jo q sé, q en Ferran Torres fagi de porter i en Ter Stegen vagi a fer un trago d'aigua o a orinar. El futbol és l'únic esport a on es diuen tantes bajenades. T'imagines a NBA parlant d'un fals pivot, o d'un fals base? A cap altre esport la literatura del periodistes s'acaba imposant en el relat. En resum segons la meva opinió el futbol el fan els jugadors, i el Barça no te tots els jugadors de qualitat. Els tècnics, massatgistes, metges, dietistes, ajuden però no són determinats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa