Món Esport
Sergi Roberto recau de la seva lesió abans de signar la seva renovació

Sergi Roberto, jugador del Futbol Club Barcelona, ha recaigut de la seva lesió i es perdrà tot el que queda temporada, just quan estava a punt de tornar a entrar a una convocatòria del Barça. Cal recordar que és baixa des del mes de novembre de l’any passat, que va ser operat per evitar més complicacions en un futur i que darrerament ja s’estava entrenant amb el grup. Tanmateix, aquesta recaiguda el tindrà fora unes cinc o sis setmanes i, tenint en compte que la temporada acaba a finals del mes de maig, ja no podrà tornar a jugar amb la samarreta del Barça aquest curs.

Sergi Roberto recau quan s’està parlant més que mai de la seva renovació

El futbolista de Reus ha estat d’actualitat durant els darrers dies, ja que s’ha conegut que acceptarà l’oferta de renovació del Barça. Sergi Roberto no va accedir a rebaixar-se el sou de la mateixa manera que van fer els altres capitans el passat estiu i tampoc no va voler renovar el mes de desembre, quan el club li va oferir allargar el seu contracte, però a la baixa. Ara, probablement pel fet que el seu periple amb les lesions s’està allargant i que no deu tenir gaires ofertes d’altres clubs, ha acabat veient amb bons ulls renovar, tot i que la proposta actual del Barça és inferior a les anteriors. És a dir, acceptarà la pitjor oferta de totes, ja que abans va intentar estirar la corda tot el que va poder, fins al punt que al club ja li semblava bé que marxés.

Xavi Hernández, clau en la renovació de Sergi Roberto

L’entrenador del primer equip, Xavi Hernández, ha estat una peça fonamental per entendre la renovació de Sergi Roberto. El tècnic de Terrassa ha estat qui ha demanat al club que es fes un esforç per comptar amb el jugador de Reus. Hi ha dos motius que fan que pugui ser una peça important per al conjunt de Xavi. Per una banda, es tracta d’un futbolista polivalent, que pot ocupar diverses posicions al camp, i totes elles les sap interpretar des de l’ADN Barça. Per altra banda, en les darreres temporades ha jugat de lateral, però ell sempre havia estat interior. Això és molt interessant per a l’entrenador català, ja que vol que els seus laterals s’incorporin al mig del camp.



Més notícies
Sergi Roberto, futbolista del Barça | Europa Press
Sergi Roberto renovarà amb el Barça
Notícia: Sergi Roberto renovarà amb el Barça
Comparteix
L'entorn del català i el club han arribat a un acord després de setmanes de negociacions
Joan Laporta, a Montserrat | FC Barcelona
Laporta revela què ha demanat a la Moreneta en la seva visita a Montserrat
Notícia: Laporta revela què ha demanat a la Moreneta en la seva visita a Montserrat
Comparteix
La junta directiva del Futbol Club Barcelona s'ha reunit al monestir en una assemblea ordinària
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
Setmana transcendental per al futur de Sergi Roberto
Notícia: Setmana transcendental per al futur de Sergi Roberto
Comparteix
El Barça i l'entorn del jugador s'ha reunit avui, i s'ha emplaçat a una trobada pel dimarts vinent
Els capitans del Barça, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba, acompanyats pel president de l'Agrupació de Jugadors, Ramon Alfonseda, i el vicepresident del Barça, Rafa Yuste | FC Barcelona
Critiquen els pesos pesants del Barça per “no haver donat la cara”
Notícia: Critiquen els pesos pesants del Barça per “no haver donat la cara”
Comparteix
Qui va comparèixer als mitjans després d'una dolorosa derrota va ser el jove Ronald Araujo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa