Món Esport
Piqué, lesionat: què té i quants partits estarà de baixa

El defensa central del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué es va haver de retirar lesionat després del darrer partit dels blaugranes contra l’Eintracht de Frankfurt a la UEFA Europa League. Segons ha informat el club, el jugador català pateix unes molèsties a l’adductor de la cama esquerra. Encara no se li han fet proves exactes per determinar l’abast concret de la lesió, però de totes maneres el Barça no comunica mai el temps de baixa exacte. Ara bé, en problemes físics d’aquesta mena podria estar fora dels terrenys de joc durant unes dues o tres setmanes.

Quins partits es perdrà Piqué?

Això significa que Piqué es perdrà, amb gairebé total seguretat, la tornada d’aquests quarts de final de l’Europa League. L’Eintracht de Frankfurt visitarà el Camp Nou el pròxim dijous 14 d’abril, així que se l’ha de donar per descartat de forma gairebé assegurada. Això suposa un problema per a l’eix de la defensa del Barça, ja que hi haurà de jugar Clément Lenglet, qui no es troba en dinàmica de competició. Tanmateix, quan va haver de substituir Piqué per la seva lesió en aquest mateix partit d’anada contra el Frankfurt, no va desentonar, si bé tampoc no va estar brillant. Pel que fa als enfrontaments de Lliga, Xavi Hernández ha tingut sort, ja que els rivals són dels més assequibles: el Llevant i el Cadis.

Sergiño Dest, l’esperança del Barça

D’altra banda, encara hi ha una esperança per tenir una línia defensiva de més garanties. Ronald Araujo va haver de jugar a Alemanya al lateral dret, ja que Sergiño Dest està lesionat i Dani Alves no va ser inscrit en aquesta competició. Ara bé, el futbolista estatunidenc ja es troba a la recta final de la seva recuperació i podria arribar per a la tornada al Camp Nou. Caldria saber si es trobaria en condicions de disputar un duel de tanta exigència, ja que el Frankfurt és un equip molt ràpid i molt físic i les qualitats defensives de Dest encara han de millor molt. A la Lliga, el Barça no tindrà cap mena de problema, ja que Alves sí que està disponible.



Més notícies
Els jugadors del Barça, a Frankfurt | FC Barcelona
El gran assenyalat del mal partit del Barça a Frankfurt
Notícia: El gran assenyalat del mal partit del Barça a Frankfurt
Comparteix
L'equip no s'ha trobat en cap moment, però tot i això ha tret un empat vital per a la tornada
Xavi Hernández, durant el partit a Frankfurt | Europa Press
Xavi explica el motiu pel qual el Barça ha fet un mal partit a Frankfurt
Notícia: Xavi explica el motiu pel qual el Barça ha fet un mal partit a Frankfurt
Comparteix
L'entrenador català ha fet autocrítica en roda de premsa, però s'ha mostrat satisfet pel resultat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa