Món Esport
El gran assenyalat del mal partit del Barça a Frankfurt

El Futbol Club Barcelona ha disputat l’anada dels quarts de final de la UEFA Europa League contra l’Eintracht de Frankfurt a la capital del Main i ha fet un molt mal partit. No hi ha cap mena de dubte que l’únic bona notícia ha estat el resultat (1-1), ja que els alemanys podrien haver tret un marcador molt més favorable. Especialment en dues ocasions, una fallada per Djibril Sow i una altra per Jesper Lindstrom. De fet, els blaugranes no han tingut gairebé cap ocasió de gol. La diana de l’empat ha arribat després d’una genialitat entre Frenkie de Jong i Ferran Torres, que s’han autogenerat una oportunitat i el davanter valencià no l’ha desaprofitada.

L’eix de la defensa del Barça, molt assenyalat

Malgrat que molts jugadors del Barça han tingut una actuació que es troba molt per sota del seu rendiment òptim. La part que surt més castigada de l’empat a Frankfurt és l’eix de la defensa. Durant els primers quinze o vint minuts de joc, on la pressió de l’estadi ha creat un impacte molt fort i negatiu en els futbolistes de Xavi Hernández, Eric Garcia i Gerard Piqué han comès molts errors en les passades que han posat l’equip en problemes. És cert que els jugadors i el mateix Xavi s’han queixat de l’estat de la gespa, però això no és res més que una excusa a la qual li podrien haver buscat solució, ja que van entrenar al mateix estadi el dia anterior.

Gerard Piqué, una taca en una temporada brillant

Entre Eric i Piqué, qui queda més assenyalat és el central de la Bonanova. En aquests primers minuts ha errat especialment dues passades que han provocat ocasions de perill del rival i això no se li pot tolerar a un jugador amb la seva experiència i veterania. És cert que posteriorment s’ha retirat lesionat per uns problemes a l’adductor, però si no es trobava bé, no hauria d’haver disputat el duel de titular. En qualsevol cas, és una taca en una temporada brillant de Piqué, que a més a més ha quedat prou ben solucionada gràcies a l’entrada de Clément Lenglet.



Més notícies
Ferran Torres, durant el partit contra el Frankfurt | FC Barcelona
El Barça salva un empat a Frankfurt en un partit horrible (1-1)
Notícia: El Barça salva un empat a Frankfurt en un partit horrible (1-1)
Comparteix
La xavineta ha mostrat una de les seves pitjors versions contra l'Eintracht, però ha tret un bon resultat
Xavi Hernández, durant el partit a Frankfurt | Europa Press
Xavi explica el motiu pel qual el Barça ha fet un mal partit a Frankfurt
Notícia: Xavi explica el motiu pel qual el Barça ha fet un mal partit a Frankfurt
Comparteix
L'entrenador català ha fet autocrítica en roda de premsa, però s'ha mostrat satisfet pel resultat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa