Món Esport
Les dues grans incògnites del Barça al mercat de fitxatges

La junta directiva de Joan Laporta va tancar un gran mercat de fitxatges d’hivern, amb incorporacions molt econòmiques que estan aportant moltíssim al primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. És per això que la idea és repetir la mateixa estratègia el pròxim estiu i d’aquesta manera ja hi ha diverses operacions que s’estan a punt de tancar. Són, concretament, les d’Andreas Christensen i Franck Kessié, que ja es donen per fetes, amb la novetat de Noussair Mazraoui, que és el darrer que s’afegeix a la llista, si bé ho fa amb algunes reserves que depenen d’una incògnita que encara ha de resoldre l’entitat blaugrana.

Un gran interrogant sobre el futur de César Azpilicueta

Mazraoui és lateral dret, de la mateixa manera que ho és César Azpilicueta. El futbolista navarrès era l’escollit del Barça, ja que finalitzava contracte aquest mateix any, però darrerament s’ha revelat una clàusula del Chelsea, el seu actual club, per renovar-lo de forma unilateral. Ara bé, l’entitat londinenca està greument perjudicada per les sancions imposades al seu propietari, Roman Abramóvitx, a causa de la invasió russa a Ucraïna. Una d’aquestes implica no poder negociar renovacions de jugadors, però el cas d’Azpilicueta depèn de l’execució d’una clàusula, així que podria ser una excepció. Segons informen alguns mitjans de comunicació que han tingut accés a l’entorn del jugador, ni ell mateix sap què passarà, tot i que la seva intenció és marxar al Barça. Tot dependrà de les particularitats d’aquest contracte, ja que si finalment ve al Barça, Mazraoui quedarà descartat.

Qui serà l’alternativa a Haaland?

Més enllà del cas d’Azpilicueta, un dels altres noms del mercat de fitxatges del Barça havia de ser el del davanter noruec del Borussia Dortmund Erling Haaland. Tanmateix, les ofertes desorbitades del Manchester City i el Reial Madrid, a més dels problemes amb el límit salarial del Barça, han provocat que el mateix president Joan Laporta hagi sortit a la palestra per descartar el seu fitxatge. Ara bé, el club vol tancar la incorporació d’alguna estrella amb el marge econòmic que li sigui possible i en aquest sentit s’obre una gran finestra de noms. Hi ha tres objectius molt ambiciosos i relativament realistes, com són els de Robert Lewandowski, Mohammed Salah i Romelu Lukaku, però són operacions molt complicades. En aquest sentit, hi ha alternatives molt més econòmiques com podrien ser les d’Alexader Isak, Lucas Boyé o Álvaro Morata. Serà un dels serials més interessants del mercat blaugrana.



Més notícies
Noussair Mazraoui, jugador de l'Ajax | Europa Press
El Barça tanca tres incorporacions gratuïtes per a aquest estiu
Notícia: El Barça tanca tres incorporacions gratuïtes per a aquest estiu
Comparteix
Després d'arribar a un acord amb Andreas Christensen, les arribades de Franck Kessié i Noussair Mazraoui es troben a la recta final
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
El Barça, obligat a obtenir ingressos i fer fora jugadors imminentment
Notícia: El Barça, obligat a obtenir ingressos i fer fora jugadors imminentment
Comparteix
La crisi econòmica del club l'ha dut a tenir un límit salarial negatiu, segons LaLiga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa