Món Esport
El Barça tanca tres incorporacions gratuïtes per a aquest estiu

El Futbol Club Barcelona s’ha adonat que si vol ser competitiu al mercat de fitxatges, no pot improvisar i ha de treballar-hi des de molt abans que aquest s’obri. Fer les coses a correcuita va ser un dels grans problemes de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, així que Joan Laporta no vol caure en el mateix error. És per això que l’entitat blaugrana ja té encarrilats tres fitxatges per al pròxim mercat d’estiu i, a més a més, tots ells arribaran de forma gratuïta, ja que finalitzen contracte amb els seus respectius equips. Només una sorpresa d’última hora canviaria aquesta situació.

Andreas Christensen

El defensa central danès Andreas Christensen és l’arribada més assegurada de totes. El futbolista del Chelsea, de vint-i-cinc anys, finalitza contracte el pròxim mes de juny i s’ajunten dos factors que l’allunyen del tot de Londres. Per una banda, ell no vol renovar. Per l’altra, el club no pot fer-ho per les sancions imposades pel govern britànic al seu propietari, Roman Abramóvitx. L’acord entre el Barça i Christensen és verbal, però ferm.

Franck Kessié

Durant les darreres hores ha agafat molta forma la incorporació del migcampista ivorià del Milan Franck Kessié, de vint-i-cinc anys. El periodista Gerard Romero ha assegurat al seu canal de Twitch Jijantes FC que l’acord ja està fins i tot tancat. Des d’Itàlia són més prudents i afirmen que encara no hi ha res signat, però que sí que és gairebé segur que Kessié acabarà al Barça. Una trucada del tècnic català Xavi Hernández al futbolista ha estat determinant per entendre aquest moviment.

Noussair Mazraoui

L’últim nom d’aquesta llista és el del lateral dret marroquí de l’Ajax Noussair Mazraoui, de vint-i-quatre anys. No s’havia parlat tant d’ell com dels altres dos, però també acaba contracte i el Barça s’hi ha llançat amb tot per tancar-lo abans que qualsevol altre club, segons informa el periodista especialitzat en el mercat de fitxatges Fabrizio Romano. Si l’entitat blaugrana és capaç de culminar totes aquestes operacions amb èxit, haurà incorporat tres futbolistes gratuïtament que tenen un valor de mercat total de gairebé cent milions d’euros. A més a més, César Azpilicueta podria ser el quart, tot i que cal saber si el Chelsea podrà executar la seva opció de renovació unilateral amb les sancions imposades.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
El Barça, obligat a obtenir ingressos i fer fora jugadors imminentment
Notícia: El Barça, obligat a obtenir ingressos i fer fora jugadors imminentment
Comparteix
La crisi econòmica del club l'ha dut a tenir un límit salarial negatiu, segons LaLiga
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Notícia: Laporta descarta el fitxatge de Haaland
Comparteix
El president del Barça assegura que no farà cap operació que comprometi l'economia del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa