Món Esport
Laporta descarta el fitxatge de Haaland

L’afició del Barça fa temps que somia amb la incorporació d’Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund. El noruec és un dels futbolistes més desitjats pels grans clubs europeus, ja que ha superat els 40 gols en les últimes dues temporades tot i tenir tan sols 21 anys. Durant els últims mesos, diversos mitjans asseguraven que la llista d’equips amb possibilitats d’incorporar el futbolista s’havia reduït a tan sols tres candidats: el Barça, el Reial Madrid i el Manchester City. No obstant això, el president blaugrana, Joan Laporta, ha fet unes declaracions que han suposat un gerro d’aigua freda per a aquells seguidores que desitjen l’arribada del noruec a la Ciutat Comtal.

El màxim mandatari del FC Barcelona ha reconegut que és molt complicat que Haaland jugui a l’equip de Xavi Hernández la temporada vinent a causa de l’elevat cost que tindria dur a terme aquest fitxatge: “Entenc que la gent estigui il·lusionada, però hi ha incorporacions que són molt difícils. Són operacions que no hauríem de fer encara que tinguéssim la millor situació econòmica del món. Hem d’aplicar racionalitat i criteri al món del futbol”. A més, Joan Laporta recorda que l’economia actual del Barça no permet fer grans dispendis: “Estem per gestionar bé el club. Anem millorant, però encara no hem revertit del tot la nostra situació econòmica. Per tant, no farem cap operació que pugui posar en risc la institució”.

Haaland val 250 milions

És ben cert que el fitxatge de Haaland suposaria un cost completament desorbitat. El diari Sport ha explicat durant els últims dies que la directiva del Barça té clar que l’arribada del noruec comportaria una despesa propera als 250 milions d’euros. Primer, l’entitat culer hauria de pagar la clàusula de rescissió del davanter, que rondaria els 75 quilos segons apunten diversos mitjans. A més, el sou que demana el noruec rondaria els 40 milions per temporada. Per últim, també s’hauria de sumar la prima que demanen els agents del futbolista en cas que la incorporació de l’atacant s’acabi materialitzant.



Més notícies
Douglas Santos, jugador del Zenit de Sant Petesburg | Europa Press
El Barça podria treure un futbolista de Rússia
Notícia: El Barça podria treure un futbolista de Rússia
Comparteix
El club blaugrana s'hauria interessat en Douglas Santos, jugador del Zenit
Alexia Putellas celebra un gol | FC Barcelona
El Barça es proclama campió de Lliga després d’una maneta al Madrid (5-0)
Notícia: El Barça es proclama campió de Lliga després d’una maneta al Madrid (5-0)
Comparteix
Les blaugranes s'han assegurat el títol quan encara queden sis jornades

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a març 14, 2022 | 08:34
    Ricard març 14, 2022 | 08:34
    Floquet de neu bis? No, Mercès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa